Pratite nas

Poznati

Rozga otkrila tajnu svog mladolikog izgleda: Sve se može i bez operacija

Published

on

Rozga otkrila tajnu svog mladolikog izgleda: Nije sve u genetici

Hrvatska pjevačica Jelena Rozga godinama privlači pažnju svojim mladolikim izgledom, a otkriva šta osim genetike utiče na to.

Rozga je muzičku karijeru započela 1996. godine kao pjevačica popularnog splitskog sastava Magazin, a samostalnu 2006. godine.

Tokom godina nekoliko puta je istakla kako je za njen izgled zaslužna genetika, a i činjenica da se godinama bavila baletom.

Međutim, nedavno se osvrnula na svoj mladoliki izgled te otkrila šta pored genetike utiče na to.

– Ja sam oduvijek pazila koliko i šta jedem, šta unosim u svoje tijelo. Moji su Dalmatinci i uvijek se nekako jela najviše riba doma, što više povrća iz našeg sela, iz Blizne, domaće maslinovo ulje, a posljednjih nekoliko godina od kad imam velikih problema sa štitnom žlijezdom izbacila sam i gluten i laktozu i svašta nešto i što je najvažnije, ja ne pijem alkohol, nikad ga u životu nisam pila – pojasnila je Jelena.

U ranijim intervjuima je istakla da se sve to može postići i bez estetskih operacija.

– Sve se može i bez operacija, bez pretjerivanja. To je dokaz da se sve može uz dobru njegu, uz nekako zdrav život, puno spavanja i što manje nerviranja. Nije mi uopšte teško da se oduprem trendovima koji su danas zastupljeni jer znam šta hoću. Kad god da me probudiš, ja uvijek znam šta hoću – istakla je ona.

 

Poznati

Pogledajte Šakirin spektakl na poluvremenu Copa Americe

Published

on

Pogledajte Šakirin spektakl na poluvremenu Copa Americe

Kolumbijska pjevačica Šakira (Shakira) nastupila je sinoć na poluvremenu finala Copa Americe na stadionu Hard Rock u Miami Gardensu. Oduševila je naravno energičnim performansom, ali i specijalnim efektima.

Njen nastup je sadržavao i AI elemente koji su uključivali veliku vučicu koja je zavijala na samom početku nastupa. Nakon toga se na bini pojavila kolumbijska pjevačica.

Shakira je stigla u svjetlucavoj kombinaciji srebrnog topa i kratke suknjice te uklađenim čizmama.

Tokom izvođenja energične uvodne pjesme i hita koji joj je obilježio karijeru “Hips Don’t Lie”, pridružila joj se gomila plesača. A pirotehnika je upotpunila doživljaj.

Za njenu izvedbu pjesama “Te Felicito”, “TQG” i “Puntería” sa njenog poslednjeg albuma “Las Mujeres Ya No Lloran”, zeleni plamen, lebdeći crveni dragulji i more smaragdnozelenih talasa okruživali su binu.

Shakira će krenuti na svjetsku turneju koja počinje u novembru i to u Acrisure Areni u Palm Desertu u Kaliforniji 2. novembra. To će biti prva turneja kolumbijske zvijezde od 2018. godine.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending