Pratite nas

Zanimljivosti

Rijetko ko zna za ovaj trik, a domaćice su oduševljene: UBACITE PLASTIČNU KESU U VEŠ MAŠINU, EFEKTI SU NEVJEROVATNI

Published

on

Savjeta za efikasnije pranje veša i održavanje ima milion, a neki su jednostavno šokantni, zanimljivi i efikasni.

Takav je trik sa planetarno omraženom kesom iz prodavnice, a kojih je, iako se kese naplaćuju, u svakoj kući puno. Izgeda da ipak možemo da ih iskoristimo za još neke dobre aktivnosti.

Ovaj trik je provjereni način za otklanjanje jednog od najneprijatnijih problema – a rijetko ko zna za njega.

Ovako ćete brzo i efikasno očistiti mašinu za pranje veša – samo u bubanj ubacite plastičnu kesu.

A zašto – možda se pitate.
Budući da se mašina za pranje veša često koristi u svakoj kući, u njoj počinju da se talože ostaci deterdženta, prljavština i kosa.

Da biste se oslobodili prljavštine, vrijedi isprobati jednostavan trik sa plastičnom kesom – a sve što treba da učinite jeste da je stavite u bubanj.

Tokom pranja, plastična kesa će „izvući“ sve nečistoće kao što su dlake ili životinjske dlake. Zanimljivo je da će razbiti i nerastvoren prašak. Zahvaljujući tome, ravnomjerno će se rasporediti po površini veša.

I još nešto – ne zaboravite da koristite samo bijele plastične kese. (Naj portal)

Zanimljivosti

Kako izgleda intimni život sijamskih blizankinja: ŠTA AKO JEDNA ŽELI DA SPAVA S MUŽEM, A DRUGOJ NIJE DO TOGA?

Published

on

Ebi i Britani Hensel su se vjenčale za Džoša Bovlinga još 2021. godine i svi se pitaju kako izgleda njihov intimni život, s obzira da sestre dijele organe od struka na dolje.

Bivši vojni veteran

Džoš Bovling ima 33 godine i bivši je vojni veteran i medicinski brat, a prema nekim saznanjima 2021. godine oženio je Ebi Hensel, sijamsku bliznakinju koja dijeli organe sa sestrom Britani.

Pošto zakonski može da oženi samo jednu, Džoš je oženio Ebi, ali mnogi se pitaju da li je i Britani zaljubljena u njega i spremna da sa njim dijeli postelju jer sestre dijele reproduktivne organe.

“Šta se dešava kada jedna od njih želi da spava sa Džošom, a druga ne?” To je pitanje koje se najčešće postavlja ovih dana na TikToku. Korisnici ove društvene mreže kažu da ova veza može da funkcioniše jedino ako ovaj par voli trojku, jer će Ebi uvijek morati da u bračnu postelju dovede i svoju sestru, Britani.

Poznate blizankinje funkcioništu tako što jedna drži kontrolu nad lijevom rukom i nogom, dok druga upravlja desnom rukom i nogom, a reproduktivne organe dijele.

Ko je čovjek koji je oženio spojene blizankinje?

Priča se da Džoš Bovling ima bivšu ženu sa kojom dijeli starateljstvo nad kćerkom. Par se vjenčao 2010. godine, da bi se razveli 2019. godine i imaju kćerku od osam godina.

Genetsko testiranje

Međutim, dvije godine nakon što je Džoš oženio sijamske blizankinje, dobio je tužbu od bivše žene. Ona je od njega tražila genetsko testiranje jer nije sigurna da je dijete njegovo. S obzirom da je njegova bivša supruga poslije razvoda dobila još jedno dijete, sumnja se da se genetsko testiranje traži za to drugo dijete. (Naj portal)

@abbyandbrittanyhensel

♬ Promises (Skrillex & Nero Remix) – Skrillex / Nero

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending