Pratite nas

Poznati

Razvod od 100 miliona eura: OVO ĆE SVE DIJELITI DRAGANA I TONI

Published

on

Toni i Dragana

Razvod od 100 miliona eura: OVO ĆE DIJELITI DRAGANA I TONI

Dragana Mirković je, ne samo najuspješnija, nego i najbogatija umjetnica u regionu. Ovo su priznale i brojne svjetske stranice koje su vrijednost njene imovine procijenile na više od 100 miliona eura.

Sad kad je podnijela zahtjev za razvod braka postavlja se i pitanje kako će ovo bogatstvo biti podijeljeno.

Predmet podjele najprije će biti dvorac Ebenfurth, koji se nakon renoviranja sa površinom od 12 hiljada kvadrata procjenjuje na više od 50 miliona eura.

U imetak koji je stečen tokom braka spada i televizija DM sat. Potom zgrada u Požarevcu u kojoj se medijska stanica nalazi. Ali i vozni park procijenjen na više od pet miliona eura.

Prije više od 10 godina, bračni par kupio je i fabriku automobila ‘Maybach coupe’, koja je i dalje u njihovom vlasništvu.

Poznati

Kome Šejla poručuje: LAKŠE JE NAGOVORITI LJUDE NA ZLO, NEGO NA DOBRO I LJUBAV

Published

on

Šejla Zonić

LAKŠE JE NAGOVORITI LJUDE NA ZLO, NEGO NA DOBRO I LJUBAV

Iako je i prošle subote oduševila sve u „Zvezdama Granda“ i kao po običaju osvojila maksimalni broj glasova žirija, takmičarka Šejla Zonić tvrdi da joj je ovo bio jedan od najtežih nastupa.

Pjevačica je otkrila da je pred prošlonedjeljno snimanje preživjela agoniju zbog zdravstvenog stanja. A dotakla se i supruga Armina koji je između dva kruga donio iznenadnu odluku.

Iako je oduševila žiri, takmičarka priznaje da joj nije bilo lako na sceni.

– Ja sam mnogo zadovoljna, ali mi je ovo do sada bio najteži nastup. Valjda kako idemo sve dalje, gleda se sve sitnije, pa su tu i nervoza i stres. Ogromna je odgovornost, ne samo po pitanju pjevanja, nego i stajlinga, ponašanja, bukvalno cio paket. Sada nam žiri stvarno traži dlaku u jajetu, sve je veći izazov, ali sam zadovoljna, prošla sam direktno, Bože, hvala ti” – rekla je Šejla za Grand.

A na svom FB profilu poslije svega citirala je Mešu Selimovića iz književnog djela “Tvrđava”.

– Lakše je nagovoriti ljude na zlo i mržnju nego na dobro i ljubav. Zlo je privlačno, i bliže je ljudskoj prirodi. Za dobro i ljubav treba izrasti, treba se pomučiti – Meša Selimović.

 

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending