Pratite nas

Info

PROVALIĆI “provalili” prevarante: NARUČE xBON, KRIŠOM GA USLIKAJU, PA ODUSTANU OD KUPOVINE…

Published

on

Da on line trgovanje i nije baš sto posto sigurno, ukazuju trgovci širom BiH. O novoj pojavi prevara preko kupovine xBonova upoznata je i policija, ali teško ulazi na kraj sa prevarantima.

U visočkoj TR “Provalić” iz Mulića prevareni su za xBnn u vrijednosti od 70 KM. Krajnje ljubazno su izašli u susret djevojci, koja je tražila bon u vrijednosti 70 KM, sve joj pripremili, ona na kraju odustala, pravdajući se da nema novca.

– Ona je ušla u našu trgovinu, kod veoma iskusne radnice i poručila od nje xBon u vrijednosti od 70 KM. Naša radnica joj je izdala taj xBon, a u međuvremenu ona je poručila cigarete i onda kazala radnici da nema novac trenutno za xBon i da ga ne želi uzeti. Ipak, kasnijim uvidom u cijelu situaciju i pregledom snimaka sa fotografije utvrdili smo da je zapravo ova djevojka uslikala xBon prije izlaska iz naše trgovine i time otuđila 70 KM – objašnjavaju iz TR “Provalić”.

Kako u trgovini imaju video nadzor, pokušat će otkriti identitet djevojke, koja ih je prevarila. Međutim, to im nije glavni cilj. Provalići žele da upozore javnost na maksimalan oprez kod prodaje xBonova, a oni se nude na preko 5.000 prodajnih mjesta.

Promotori ove on line trgovine kažu da je to efikasna metoda kupovine koja korisnicima omogućava da uživaju u iskustvu jednostavnogm brzog i sigurnog online kupovanja. Praksa, izgleda, pokazuje i – brzog i jednostavnog varanja! (NAJ PORTAL)

Pogledajte video snimak:

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending