Pratite nas

Sudbine

Pohlepni roditelji: MAJKE KOJE SU KĆERKE GURNULE U PORNO INDUSTRIJU

Published

on

Neki roditelji svojoj djeci pružaju sretno i bezbrižno djetinjstvo, dok drugi po svaku cijenu žele da učine da se oni istaknu u nečemu. Ponekad im upravo ovo forsiranje krade najljepši period života – djetinjstvo. Za ovu djecu je cijena popularnosti bila previsoka:

Evu Jonesko majka je razgoličila i prodala
Njena majka je bila fotograf i kada je Eva imala samo 4 godine, ona je počela da prodaje njene razgolićene fotografije, a već sa 11 mlada Francuskinja se pojavila u časopisu „Playboy“. Pojavila se i u filmu „The Tenant“ Romana Polanskog. A zatim i u erotskom filmu zbog kojeg je izbio skandal, pa su njenoj majci oduzeta roditeljska prava.

2011. godine Eva je objavila autobiografski film „My Little Princess“ u kojem je željela da ukaže na greške svoje majke sa kojom je završila na sudu.

Alana Tompson na izborima ljepote
Alanina majka je oduvijek željela da ona postane poznata, pa je zato već sa 6 godina počela da vodi svoju kćerku na izbore ljepote. Kćerka je osvojila simpatije javnosti, pa su joj producenti ponudili da snima rijaliti šou „Here Comes Honey Boo Boo!“. Šou je bio skandalozan, a majka je optužena da je kćerki davala energetske napitke da bi pred kamerama izgledala razigranije.

Zatim, Alanina majka je odlučila da živi sa bivšim momkom koji je odslužio 10-godišnju zatvorsku kaznu jer je bio okrivljen za zloupotrebu njene najstarije kćerke. Sada se Alana bezuspješno bori sa viškom kilograma i, na sreću, šou je prekinut.

Ričard Sandrak zbog oca zamrznuo boldibilding
Ričardov otac, nekadašnji prvak u borilačkim vještinama, oduvijek je sanjao da ima „najsnažnije dijete na svijetu“, pa je tako, kada je njegov sin imao 2 godine i kada se porodica preselila iz Ukrajine u SAD, počeo da ga svakodnevno trenira. Ričardu nije bilo dozvoljeno da se igra sa drugovima, da se šeta i da uživa u ukusnoj hrani, jer je morao da se drži strogog režima i da vježba. Zbog ovoga je njegov otac dobio sudsku tužbu.

Inače, Ričard se sa 8 godina proslavio kao najjače dijete na svijetu i stalno je gostovao u TV emisijama. Dobio je nadimak mali Herkules.

Zatim, Ričard je prekinuo sve veze sa ocem i danas nije bodibilder, ali je ponosan na dostignuća iz djetinjstva.(foto: Instagram)

Astrologija

Muris Logo iz Sarajeva: Sada sam član „Kluba pobjednika šećeraša“ uz pomoć Konjičkog sirupa

Published

on

Muris Logo

Muris Logo iz Sarajeva: Sada sam član „Kluba pobjednika šećeraša“ uz pomoć Konjičkog sirupa

Ljekoviti preparati Mirsada Krnjića, travara iz Konjica, još jednom su opravdali epitet prirodnog inzulina.

Ovaj put na primjeru Sarajlije Murisa Loge, koji je nakon 80 dana konzumiranja Krnjićevog sirupa za regulisanje šećera u krvi, ostvario rezultate o kojima je mogao samo sanjati.

Svoje iskustvo

Nazvali smo ga baš kada se spremao da izađe iz kuće i kada smo pomislili da ćemo razgovor morati odgoditi za neki drugi put. Muris sa zadovoljstvom pristaje da u kratkim crtama podijeli svoje iskustvo i ispriča nam kako je Krnjićeva terapija njemu pomogla.

Kako kaže, Muis je postao član “Kluba šećeraša” prije osam godina. Nije imao nikoga u porodici sa šećernom bolesti, tako da isključuje genetiku kao okidač za dijabetes. No, vjeruje da su svakodnevni stresovi, nervoza, gubitak posla jer je firma ugašena, doprinjeli ubrzanom razvijanju ove bolesti. Sudbina je htjela da danas razmišlja o Klubu pobjednika šećerne bolesti uz pomoć Konjičkog sirupa!

Danas ovaj 52 – godišnjak, vozač jedne sarajevske firme, ima samo riječi hvale za Krnjičevu terapiju, koju kako kaže namjerava i dalje trošiti.

Onih klasičnih simptoma dijabetesa poput pojačane žeđi i umora, Muris se nije mogao riješiti gomilom tableta i inzulinom koje je koristio. Tek kada je saznao za uspjehe konjičkog čudotvorca Mirsada Krnjića i njegove prirodne preparate, polako mu se počela vraćati nada da će mi se šećer konačno stabilizovati.

Slične dijagnoze

– Primao sam 106 jedinica inzulina dnavno, a povrh toga i razne tablete, ali sam vidio da od njih nema ništa; te da ne osjećam skoro nikakvo poboljšanje. Čovjek to osjeti i na mene jednostavno nisu djelovale. U to vrijeme jutarnji šećer mi je iznosio 15, što je za nas šećeraše ogroman broj. Nisam se preciše nadao da ću pronaći bolje riješenje, ali tada sam od svoje svastike čuo da u Konjicu ima jedan čovjek koji je svojim prirodnim preparatim pomogao i izliječio mnoge ljude sa istim i sličnim dijagnozama.

– Ona je također koristila jednu od njegovih terapija i bila je jako zadovoljna jer se ubrzo riješila svojih tegoba. S obzirom da mi ništa prije nije pomoglo pristao sam da isprobam i njegovu terapiju. Vjerujte da sam se za kratko vrijeme, tačinije nakon potrošene prve terapije, uvjerio u njenu djelotvornost. Već nakon 40 dana terapije primjerio sam kako mi jutarnji šećer sa 15, pada na 7 jedinica, pa sutradan 6,5… sve dok nije došao u normalu i tu se zadržao. Čak sam i 20 jedinica inzulina skinuo, a osjećam i da mi je zdravlje generalno poboljšano!

Trenutno pije i drugu terapiju Krnjićevog sirupa, i redovno vrši mjerenja kako bi bio siguran da je šećer pod kontrolom.

Na naše pitanje šta su mu doktori rekli kada im je otkrio da pije prirodnu terapiju, Mueis nam je rekao ono što smo manje – više mogli i pretpostaviti.

Šećer u normali

– Znate već da su doktori malo nepovjerljivi, kad im se spomene bilo kakva alternativna medicina ili biljni preparati. Ja sam dosta vremena proveo čitajući o šečerašima i ljekovitom bilju. Tako saznam da inzulin u nekim slučajevima uopšte ne djeluje dobro na nas. Prije Krnjićevog sirupa, promijenio sam nekoliko vrsta inzulina. Levemir, NovoMix ali nije bilo pomaka. I evo od kada koristim Krnjićevu terapiju zaista sam prezadovoljan jer sam za kratko vrijeme vratio šećer u normalu. Tom čovjeku se samo mogu od srca zahvaliti što mi je pomogao. Doktorima više i ne idem, jer nema potrebe, već sam redovno mjerim i kontrolišem šećer kod kuće.

Čak su i prijatelji, koji u početku nisu imali previše povjerenja u ovu terapiju, promijenili mišljenje nakon što su na meni vidjeli poboljšanje. Sada je i oni preporučuju svojim članovima porodice, jer je sve to prirodno tako da ne može da škodi.

Fizička aktivnost

Terapija bi vjerovatno bila još djelotvornija uz fizičku aktivnost, te režim ishrane. Čovjek se treba što više kretati ali s obzirom da večinu vremena vozim, trenutno nemam previše vremena da se tome posvetim. Pazim i na ishranu. Ipak ja sam prezadovoljan postignutim rezultatima. A terapiju ću sigurno nastaviti piti jer osjećam da mi godi – zaključuje Muris Logo ,još jedan u nizu zadovoljnih klijenata Krnjićevog sirupa.

Kontakt telefon travara Mirsada Krnjića je 061 383 325. Pozivni za BiH je 00387. Brojna svjedočenja prezadovoljnih pacijenata i možete pronaći i na Facebok grupi: Biljem protiv šećerne bolesti  Više informacija možete dobiti i na FB grupi: BILJEM PROTIV ŠEĆERNE BOLESTI. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending