Pratite nas

Zanimljivosti

“Podvig” jednog Kakanjca: U NEUMU ULOVIO “MORSKU MAČKU” (VIDEO)

Published

on

Boraveći i odmarajući u Neumu, u kojem nema korone, ali ima kupanja, relaksacije, uživanja… veselo društvo iz Kaknja se odlučilo zabavljati pecanjem u večernjim satima. Ne, nisu išli u “pecanje” pored plaža ili na šetalištu.

Lovili su morsku ribu. Jedan Kakanjac je bio posebno uspješan. Baš ga je riba htjela. Na očigled stotine posjetilaca ulovio je morskog psa. Kako kaže to je vrsta psa “morska mačka”.

Bar tako se čuje kada govori u amaterskom video snimku, kojeg je “kakanjinfo” objavio na Youtube. Zanimljivo je da ovaj kakanjski ribar svoj ulov u vodama Neuma nije zadržao za sebe. Malo se pohvalio pred kamerama, a onda ribu pustio ponovo da putuje u prostrano morsko plavetnilo. Tako to rade pravi sportski ribolovci. (Naj portal/Foto:Youtube)

Zanimljivosti

I danas je magnet za medije: KAKO JE BRANKA DOVELA SINANA U SARAJEVO

Published

on

Branka i Sanja Marinković

I danas je magnet za medije: KAKO JE BRANKA DOVELA SINANA U SARAJEVO

Branka Sovrlić je u bivšoj državi važila za jednu od velikih estradnih ličnosti.

Sve naslovnice printanih medija, krasile su njeni atraktivne fotografije. I ne samo to! Njeni hitovi, su joj obezbijedili, realizaciju stotine, uspješnih samostalnih koncerata.

Branka je prva, održala, solistički nastup u ranom poratnom periodu. Otvorila je “vrata” na naše prostore, Sinanu Sakiću, koji je sa njom nastupio u sarajevskoj Skenderiji.

Ona je svaki, svoj hit, ovjekovječila video klipom.

Stoga, sa sigurnošću možemo kazati, Branka posjeduje najveći broj vlastitih spotova.

I danas se “rabe”, njene bezvremenske pjesme. A ona, i danas, predstavlja magnet za sve medije.

Tako je nedavno imala još jedno sjajno gostovanje na Pink televiziji, kod Sanje Marinković. Naravno, kao i uvijek veoma stilski dotjerana. Jasna Durić (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending