Pratite nas

Poznati

Počelo šarmiranje: EMIR ĐULOVIĆ “PUKO” NA ANDREU

Published

on

Lajkovi na Instagramu i FB mogu biti “namigivanje” u stilu “dobra si mala, svaka čast, kakva mačka, ekstra si….”.

Pažljiviji posmatrači na Instagramu već su primijetili da bosanski pjevač Emir Đulović lajka sve što objavi jedna od najvećih bugarskih zvijezda Andrea. Ona osim što privlači pažnju zbog svojih pjesama, ona često dobija komplimente i zbog izgleda. Na njene provokativne objave na društvenim mrežama malo ko ostaje ravnodušan, a izgleda da na njen atraktivni izgled ravnodušan nije ostao ni popularni folk pjevač Emir Đulović.

Naime, Andrea se snimala za svoje pratioce na „Instagramu“. Tom prilikom, ona je u prvi plan istakla svoj seksi dekolte. Za ovo izdanje, na pomenutoj mreži, ona je dobila aplauze od Đulovića. Ona mu nije ostala dužna. Od nje je dobio tri srca.

Poznati

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Published

on

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Mnogi su savjetovali Šejli Zonić da se ne prijavljuje u takmičenje “Zvezde Granda”, kao i da se ne pojavljuje u Grand produkciji.

Danas, kao četvrtifinalista 17. sezone i prvi favorit za pobjedu, ima dovoljno dokaza da im pošalje pozdrav.

– Neće prepoznati tvoje vokalne sposobnosti i tvoj kvalitet, ponižavaće te komentarima. Tamo se neće prepoznati da si akademski obrazovan muzičar, niti da si nastupala po cijelom svijetu, tebi ne treba Grand… I šta sve ne – prisjetila se Šejla nekih komentara.

A šta se zapravo desilo?

– Da nisam otišla na Grand i dalje bi za mene znao samo mali broj ljudi. To dokazuje činjenica da sam, nakon odlaska iz Divanhane, za četiri mjeseca, uključujući i čitavo ljeto, imala NULA upita za nastupe. Samo vas molim da me više ne pitate zašto sam se prijavila za Grand jer sada imam upita za nastupe toliko da fizički ne mogu stići najmanje 50 odsto i napokon imam priliku da gradim karijeru – zapušila je Šejla usta kritičarima i objavila snimak na kom vidimo da Snežana Đurišić komentariše kako je Šejla za nju već pobjednica.

– Hvala svima na podršci i šaljem samo ljubav! VOLIM VAS – napisala je Šejla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending