Pratite nas

Poznati

Ovo se krilo 43 godine: KAKO JE TOMA ZDRAVKOVIĆ IZVRIJEĐAO LEPU BRENU

Published

on

Ovo se krilo 43 godine: KAKO JE TOMA ZDRAVKOVIĆ IZVRIJEĐAO LEPU BRENU

Posljednje dvije godine se ne prestaje govoriti o Tomi Zdravkoviću i detaljima iz života legendarnog pjevača koji su na vjerodostojan način prikazani u filmu ‘Toma’ zbog kojeg je plakala cijela regija.

Sad je i Saša Popović u jednoj emisiji ispričao kako je proteklo upoznavanje s legendarnim Tomom Zdravkovićem. On je jedne prilike došao slušati Lepu Brenu i njen tadašnji bend ‘Slatki greh’.

Popović se prisjetio kako je svima bilo puno srce kad su vidjeli da u restoran u kojem su nastupali ulazi čuveni Toma.

– To je još uvijek bila bivša Jugoslavija, ‘81. godina. Dolazi Toma, jao! Tomine pjesme smo voljeli više nego išta. Prilazi našem stolu i kaže: ‘Momci, čuo sam da svirate do j… – rekao je Popović i nastavio:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepa_brena.fp)

– Erna (Perić) ga je dovela, ona je muzička urednica, sjeli smo za stol… nama puno srce! I Lepa Brena i svi mi, dali smo sve od sebe – rekao je Saša.

Međutim, čini se da je pjevač njihovim nastupom ipak bio razočaran, a potom je i izvrijeđao članove benda kao i jednu od najvećih regionalnih zvijezda Lepu Brenu čija je karijera tada bila još u povojima.

‘Kad se završila ta večer, izlaze svi, Toma izlazi posljednji, prilazi nam i kaže: ‘Znate što ste vi? Vi ste pi**e, go**a’, sve najgore, izvrijeđao nas, mi u šoku, nismo mogli vjerovati – završio je Popović.

Poznati

Pogledajte Šakirin spektakl na poluvremenu Copa Americe

Published

on

Pogledajte Šakirin spektakl na poluvremenu Copa Americe

Kolumbijska pjevačica Šakira (Shakira) nastupila je sinoć na poluvremenu finala Copa Americe na stadionu Hard Rock u Miami Gardensu. Oduševila je naravno energičnim performansom, ali i specijalnim efektima.

Njen nastup je sadržavao i AI elemente koji su uključivali veliku vučicu koja je zavijala na samom početku nastupa. Nakon toga se na bini pojavila kolumbijska pjevačica.

Shakira je stigla u svjetlucavoj kombinaciji srebrnog topa i kratke suknjice te uklađenim čizmama.

Tokom izvođenja energične uvodne pjesme i hita koji joj je obilježio karijeru “Hips Don’t Lie”, pridružila joj se gomila plesača. A pirotehnika je upotpunila doživljaj.

Za njenu izvedbu pjesama “Te Felicito”, “TQG” i “Puntería” sa njenog poslednjeg albuma “Las Mujeres Ya No Lloran”, zeleni plamen, lebdeći crveni dragulji i more smaragdnozelenih talasa okruživali su binu.

Shakira će krenuti na svjetsku turneju koja počinje u novembru i to u Acrisure Areni u Palm Desertu u Kaliforniji 2. novembra. To će biti prva turneja kolumbijske zvijezde od 2018. godine.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending