Pratite nas

Info

Osveta jaranima: TRAKTOROM IM PREORAO TEREN ZA BOĆANJE, JER MU NISU DALI DA SE IGRA SA NJIMA!

Published

on

Jedan 56 – godišnji ljubitelj boćanja i vina iz Miranje Gornje kod Benkovca (Hrvatska) “poludio je” kada su ga kolege i mještani s kojima godinama provodi vrijeme odbile da sa njima boća.

Kumio ih, molio, malo se i svađao na tipičan dalmatinski način. Kolege nisu popuštale.

– Kad ne mogu ja, nećete ni vi boćati – kazao je, te se zaputio kući, upalio traktor, pa se vratio nazad i – preorao boćalište.

Pozvana je policija koja je uhapsila 56-godišnjaka i odvela ga u službene prostorije te potom i na Prekršajno odeljenje Opštinskog suda u Zadru. U krvi mu je izmereno 1,38 promila alkohola. Protiv njega se vodi postupak po dve prekršajne prijave.

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending