Pratite nas

Parapsihologija

NUMEROLOGIJA: Vaš omiljeni broj kazuje dosta o Vama!

Published

on

Preferiranje istih brojeva govori o karakteru svake osobe, o ličnim karakteristikama i preferencijama. Svi mi imao neki dragi broj, stalno nam je u glavi. Samo pomislite na broj i odmah kažete to je taj.

Primjer:
Ukoliko je vaš najdraži broj 266, razmotrite objašnjenje brojeva 2 i 6. Obzirom da se 6 više puta ponavlja, vasa lična osobina više naginje u smjeru tog broja. Ako je vaš omiljeni broj 17 ili bilo koji drugi dvocifreni broj, vaš karakter naginje više prvoj cifri. Isto znači i za različite trocifrene ili višecifrene brojeve.

BROJ 1
Ovaj broj obično biraju dopadljive I privlačne osobe. Mogu biti i pomalo sebične, ambiciozne i zahtjevne, pa je samoća dio njihovog svijeta. Ove osobe su jake vođe. .

BROJ DVA
Osobe kojima je broj 2 najdraži broj teže perfekcionizmu. Jako su emocionalne i osjetljive, vodi ih intuicija. Njihov stav lako ruši tuđu negativnost. .

BROJ TRI
Ove osobe su superiorne, sklone zabavama i provodima, a imaju i razvijene umjetničke vještine. Ponekad djeluju egoistično.

BROJ ČETIRI
Ovo su najpouzdanije i ponekad vrlo tvrdoglave osobe. Puno pažnje poklanjaju svakom segmentu života, posebno fizičkom izgledu. .

BROJ PET
Energične i entuzijastične osobe, koje su ponekad sklone dramaturgiji i panici. Uz njih nije nikada dosadno. .

BROJ ŠEST
Osobe koje vole broj šest su uglavnom zabavne. Odišu ljubaznošću i brigom za druge.
.
BROJ SEDAM
Ljubitelji broja sedam obično sa lakoćom prolaze kroz školovanje o nižu poslovne uspjehe. Karakteriše ih inteligencija i mudrost. Ponekad mogu biti nestrpljivi i previše kritični.

BROJ OSAM
Ove osobe su stabilne i zrele. Dvakom projektu prilaze sa velikim entuzijazmom. Prije nego što se private nečega, detaljno prouče o čemu je riječ.

BROJ DEVET
Prijateljski nastrojene, harizmatične osobe, pune samosažaljenja. Ove osobe su uglavnom vrlo atraktivne i sklone čestim promjenama raspoloženja. .

NULA
Ove osobe su humoristične i rado su viđene u društvu. Vole da budu u centru pažnje i da vode glavnu riječ. .

Parapsihologija

PROKLETSTVO LOTO DOBITNIKA: Osvojili veliki novac, pa doživjeli jezive sudbine

Published

on

PROKLETSTVO LOTO DOBITNIKA: Osvojili veliki novac, pa doživjeli jezive sudbine

Nasumičan izbor brojeva im je promijenio živote iz korijena, donio im je veliki novac, ali i velike nesreće

Sudbine ovih loto dobitnika su jezive. Kada pročitate ovaj tekst, biće vam drago što niste jedan od “sretnih dobitnika”.

Plastične operacije

Džejn Park
Najmlađa dobitnica lutrije, uzela je 1,5 milion eura, a sve je potrošila na putovanja, provod i plastične operacije.

– Dobitak mi je upropastio život. Nikom ne želim moju sudbinu, mislim da se nikad neću oporaviti od toga šta sam uradila sa svojim životom – rekla je ona.

Vilijam Bad
Vilijam Bad je osvojio 1,2 miliona dolara, a sav novac je potrošio u roku od godinu dana. Bivša djevojka ga je tužila i tražila trećinu dobitka, a rođeni brat je završio iza rešetaka jer je unajmio plaćenog ubicu da ga ubije.

Vilijam je i sam završio u zatvoru nakon što je izvršitelju pucao u glavu. Umro je 2006. godine u velikoj bijedi.

Lara i Rodžer
Premiju koju su osvojili su potrošili na luksuzne automobile i kuće, a iako su do tad živjeli skladno, situacija se promijenila. Počele su svađe i prepiranja. Da nesreća ne ide sama govori i podatak da im je u požaru izgorjela kuća do temelja, a s obzirom da nije bila osigurana, izgubili su veliku svotu novca.

Godinu dana od osvajanja novca, oni su se razveli, a na bankovnom računu im nije ostao ni cent.

Edrijen i Džilijan Bejford
Nekoliko mjeseci nakon osvajanje nagrade, život im je pretvorio u pakao. Novac je nestao, brak im se raspao, doživjeli su i tešku saobraćajnu nesreću.

Udžroj Kan, umro je od trovanja cijanidom, samo dan nakon što je “izgrebao” premiju od 435.000 dolara.

Raskalašen život

Džerald Musvagon je 1998. dobio deset miliona dolara. Sve je potrošio na raskalašan život, a nakon nekoliko godina se objesio. Razlog – očaj zbog protraćenog života.

Martin i Kej su zaokružili tačne brojeve na listiću, ali nagradu nisu mogli da podignu, jer su izgubili tiket. Advokati su sedam nedjelja dokazivali da su pogodili pravu kombinaciju i na kraju i uspjeli.

Međutim, zakonski rok od 30 dana za podizanje nagrade je prošao, pa su oni ostali bez novca. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending