Pratite nas

Poznati

Novi nadimak: ANU BEKUTU PROZVALI „MRKUTA“

Published

on

Da godine uistinu brzo lete, postajemo svjesni tek kada ih počnemo brojati i prisjećati se datume nekog početka ili određenog događaja. Kao da je juče bilo kada je Ana Bekuta ozvaničila svoju vezu sa Milutinom Mrkonjićem, bivšim ministrom u Vladi Srbije, koji je zbog nje ostavio suprugu.

Oni su u idililčnoj ljubavnoj vezi osam godina. Počeli su onako stidljivo i avantursitički 2012. godine, a završili kao par najzaljubljenijih estradnih golupčića. Ana i Mrki zaista uživaju, sretni su.

Zbog te njihove, a posebno Anine sreće, koja i nije bila sretna u ljubavnom životu, zlobne duše su ih prozvale „Mrkute“.

Šta su mislili kad kažu „Evo, dolaze „mrkute“, ili „vidi „mrkuta“, teško je dokučiti. Tim prije što izvedenica „mrkute“ može biti od riječi mrk (crni), pa možda Ana i Mrki nekima donose „mrak na oči“ kada se pojave.

Poznati

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Published

on

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Mnogi su savjetovali Šejli Zonić da se ne prijavljuje u takmičenje “Zvezde Granda”, kao i da se ne pojavljuje u Grand produkciji.

Danas, kao četvrtifinalista 17. sezone i prvi favorit za pobjedu, ima dovoljno dokaza da im pošalje pozdrav.

– Neće prepoznati tvoje vokalne sposobnosti i tvoj kvalitet, ponižavaće te komentarima. Tamo se neće prepoznati da si akademski obrazovan muzičar, niti da si nastupala po cijelom svijetu, tebi ne treba Grand… I šta sve ne – prisjetila se Šejla nekih komentara.

A šta se zapravo desilo?

– Da nisam otišla na Grand i dalje bi za mene znao samo mali broj ljudi. To dokazuje činjenica da sam, nakon odlaska iz Divanhane, za četiri mjeseca, uključujući i čitavo ljeto, imala NULA upita za nastupe. Samo vas molim da me više ne pitate zašto sam se prijavila za Grand jer sada imam upita za nastupe toliko da fizički ne mogu stići najmanje 50 odsto i napokon imam priliku da gradim karijeru – zapušila je Šejla usta kritičarima i objavila snimak na kom vidimo da Snežana Đurišić komentariše kako je Šejla za nju već pobjednica.

– Hvala svima na podršci i šaljem samo ljubav! VOLIM VAS – napisala je Šejla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending