Pratite nas

Poznati

Nives spremna za Euro: Potpuno g*la se umotala u hrvatsku zastavu

Published

on

Nives spremna za Euro: Potpuno g*la se umotala u hrvatsku zastavu

U Crikvenici je u srijedu održan “ispraćaj” najveće hrvatske zastave. Odnosno transparenta u kockicama, dugačkog 201 metar, a teškog više od stotinu kilograma.

Uz brojne građane koji su došli uživo da vide zastavu, tamo je bila i kuma zastave, Nives Celzijus.

– I bila sam gola. Ako to ne donese sreću, ne znam šta bi trebalo – rekla je Nives za 24 sata.hr.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Nives se gola fotografisala umotana u zastavu, a nosila je i štikle s kockicama.

Zastava je kroz nekoliko hrvatskih gradova krenula prema Berlinu, gdje Hrvatska u subotu igra prvu utakmicu protiv Španije.

 

Poznati

Ivana Jordan umalo pala na bini, gest mladića je oborio sa nogu

Published

on

FOTO: DARKO VELJOVIĆ

Ivana Jordan je nedavno u skolopu svoje turneje nastupala na Ljetnjoj pozornici u Niškoj tvrđavi. A gest jednog gledaoca iz publike ju je ostavio bez teksta.

Dok je izvodila pjesmu „Svetlo koje tražim“ jedan mladić je priša i poklonio joj privjesak na kom je bilo srce. Ivana se jako obradovala i zahvalila fanu uz komentar da džentlemeni i romantičari i dalje postoje.

– Moja muzika je ljubavna, širi ljubav, izaziva najlepše moguće emocije. I iako je tako, uvijek se iznenadim i raznježim kada dobijem tako neki lijep znak pažnje od publike koja voli moje pjesme – rekla je Ivana Jordan, koja je u nastavku koncerta mogla iz romantičnog raspoloženja da pređe u vrlo bolno.

Kada je prešla na blok bržih pjesama, ponesena atmosferom iz publike, Ivana je počela da igra na bini i umalo se prosula koliko je dugačka, ali je ipak pukom srećom ostala na nogama.

– To tako bude kad se maksimalno dajete publici. Prelijepo su reagovali, pjevali sa mnom u glas, igrali. Ponesena tom atmosferom ja krenula da izvodim koreografije neke koje mi visoke štikle i haljina nisu baš dozvoljavali, ali se na kraju sve dobro završilo.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending