Pratite nas

Dijaspora

Nevena Božović ponosno podijelila lijepe vijesti

Published

on

Nevena Božović

Nevena Božović ponosno je podijelila lijepe vijesti sa predstavnicima medija:

– Radim na novim pjesmama, a pripremam i jedan duet, koji će uskoro biti plasiran.

Također, najavila je i da bi album „Ogledalo“ trebalo da ugleda svijetlost dana krajem aprila.

Njena najveća podrška, suprug, nije joj pravio društvo, ali Nevena ga je pohvalila:

– Suprug se uvijek trudi, kad god može i kada mu posao to dozvoljava, da bude uz mene, šta god ja radila.

Iskreno je priznala da nije baš smjela po pitanju naglih promijena frizure:

– Uglavnom su u pitanju samo neke manje varijacije. Trenutno nosim šiške, koje sam stalno nosila i kao djevojčica – iskrena je bila pjevačica.

Dok frizuru samo djelimično mijenja, priznaje da više voli da eksperimentiše sa odjevnim kombinacijama, pa je otkrila:

– Veoma sam zadovoljna saradnjom sa Stefanom Đokovićem. Nadam se da ćemo uskoro za neke moje nastupe ponovo raditi
zajedno – kaže Nevena Božović.

Također, nije krila da je zaista oduševljena svakom njegovom haljinom. Božovićeva je prisustvovala i bila gošća upravo na klavirskom koncertu Stefana Đokovića, poznatog pijaniste i uspješnog modnog dizajnera, koji je održan u beogradskoj mts Dvorani.

 

Dijaspora

Bosanka Munevera je najljepša penzionerka Njemačke

Published

on

Nelly i Gorana

Bosanka Munevera je najljepša penzionerka Njemačke

Nekadašnju najljepšu gospođu Njemačke za 2019. i 2021. godinu Bosanku Muneveru/ Nelly Sigmann, koja je prošla životni pakao, a opet je zahvaljujući njenoj hrabrosti istrajala i stala na svoje noge, sreli smo u Frankfurtu.

Gala dešavanje

I to na gala dešavanju „Fashion Guide Magazin“. Bila je to noć mode i slikarstva. Munevera ili Nelly živi s novom porodicom u Štutgartu, a kako se iz pakla vratila na velika životna vrata, pričala nam je u intervjuu  kojeg ćemo objaviti narednih dana.

– Radujem se životu, radujem se svakom novom danu, radujem se poštenim i iskrenim ljudima. Ma, radujem se svakoj životnoj sitnici. Nakon što sam objavila svoju prvu knjigu u kojoj sam opisala pakao života kojeg sam proživjela, a koja je naišla na odličan prijem kod čitalačke publike, uveliko radim na drugoj knjizi. Promocija će krenuti od mjeseca septembra.

– Naravno i parfemi s mojim imenom za žene i muškarce jako dobro kotiraju na tržištu. Jednostavno, nakon pakla s bivšim suprugom, koji je pokušao da me ubije kada sam bila u devetom mjesecu trudnoće, pa mog privikavanja na novi život, sve je to mnogo utjecalo na mene. Ali, znate kako se kaže, mi Bosanke smo jake, izuzetno jake žene i ne predajemo se tako lako – rekla nam je Munevera.

Tu večer sreli smo i nekadašnju voditeljicu Pink televizije Goranu Šešlija, koja danas sa porodicom živi u Njemačkoj. Tu je bila i uspješna poslovna žena Rabija Pramenković Mösinger….

Za muzički dio bila je zadužena mlada pjevačica džeza i svinga Melissa Kros iz Zagreba.

Na rođendan

Nesumnjivo je da je tu večer u Frakfurtu na večeri mode i stvaralaštva najupečatljivija bila Munevera. Otkrila nam je da je tačno na svoj rođendan postala i penzionerka, u 49. godini života.

Penziju je dobila zbog fizičkog i psihičkog maltretiranja njenog bivšeg supruga, koji je joj je svojevremeno napravio pakao od života.

S pravom se može reći da je ova Bosanka najljepša i najatraktivnija penizonerka u Njemačkoj.

Bato Šišić (Naj portal)

 

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending