Pratite nas

Poznati

Nemojte se obandačiti: DA, OVO JE JELENA KARLEUŠA!

Published

on

Jedna od najslavnijih muzičkih zvijezda u regiji Jelena Karleuša pristna je na estradi nekih petnaestak godina. Startala je sa narodnjačkim albumom “Ogledalce”, kojeg nikada ne bi izdala da joj u pomoć nije priskočila Dragana Mirković.

Naime, Jelenina pokojna majka i Dragana su bile velike prijateljice. Kako Divna nije mogla finansijski da pomogne svoju kćerku, požalila se Dragani, a ova joj je pozajmila novac.

Jelena je prvi javni nastup sa samo 17 godina imala iste godine na “Danima estrade”, na kojoj je otpjevala numeru “Ogledalce” sa debitantskog albuma. Kako je to zvučalo, možete preslušati na video snimku.

Tada je pričala kako će da njeguje istinske narodnjačke vrijednosti, a onda se okrenula turbo folku. Totalno je promijenila stil, ali i imidž i izgled.
Uostalom prosudite sami!

Poznati

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Published

on

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Mnogi su savjetovali Šejli Zonić da se ne prijavljuje u takmičenje “Zvezde Granda”, kao i da se ne pojavljuje u Grand produkciji.

Danas, kao četvrtifinalista 17. sezone i prvi favorit za pobjedu, ima dovoljno dokaza da im pošalje pozdrav.

– Neće prepoznati tvoje vokalne sposobnosti i tvoj kvalitet, ponižavaće te komentarima. Tamo se neće prepoznati da si akademski obrazovan muzičar, niti da si nastupala po cijelom svijetu, tebi ne treba Grand… I šta sve ne – prisjetila se Šejla nekih komentara.

A šta se zapravo desilo?

– Da nisam otišla na Grand i dalje bi za mene znao samo mali broj ljudi. To dokazuje činjenica da sam, nakon odlaska iz Divanhane, za četiri mjeseca, uključujući i čitavo ljeto, imala NULA upita za nastupe. Samo vas molim da me više ne pitate zašto sam se prijavila za Grand jer sada imam upita za nastupe toliko da fizički ne mogu stići najmanje 50 odsto i napokon imam priliku da gradim karijeru – zapušila je Šejla usta kritičarima i objavila snimak na kom vidimo da Snežana Đurišić komentariše kako je Šejla za nju već pobjednica.

– Hvala svima na podršci i šaljem samo ljubav! VOLIM VAS – napisala je Šejla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending