Pratite nas

Poznati

Najpoželjniji muškarac u braku 45 godina: OVO JE ALENOVA MARJANA

Published

on

Alen Islamović: Foto Slavica Danilović

Najpoželjniji muškarac u braku 45 godina: OVO JE ALENOVA MARJANA

Alen Islamović važio je za jednog od najpoželjnijih muškaraca ovih prostora. Malo koja žena je uspjela odoljeti njegovoj harizmi i izgledu, ali njegovo je srce ipak pripalo samo njegovoj supruzi Marjani.

Alen i Marjana u javnosti se ne pojavljuju često zajedno, ali u skladnom su braku posljednjih 45 godina.

Sačuvali brak

On je progovorio o njihovu odnosu i otkrio kako su uspjeli sačuvati brak.

Alen i Marjana Islamović

Alen i Marjana Islamović

– Marjanu sam upoznao kad je ona imala 16 godina, a ja 22. Bio sam niko, samo lokalni pjevač u grupi BAG. Nas dvoje smo sve ove godine zajedno plivali kroz sve bure i trudili se da opstanemo i sačuvamo svoj mir. Bila mi je najveća podrška kroz sve što sam prošao i u svim odlukama koje sam donosio, a one su nekada bile bolne i neizvjesne. Brak je kompromis, mirna luka i treba ga znati sačuvati –  izjavio je nekada najpoželjniji muškarac s ovih prostora.

Alen i Marjana dvije kćerke – Unu i Laru. Pjevač žali zato što je zbog posla propustio veliki dio njihovog odrastanja. No, sada svaki trenutak provodi s unucima.

Inače, tokom svoje četiri decenije duge muzičke karijere Alen je prošao kroz razne faze. Plovio je kroz najpopularnije muzičke pravce od hevi metala, hard roka, roka, popa. Čak se oprobao kao autor i u folk muzici. Tako on danas kada radi solističke koncerte može da pripremi bogat i raznovrstan repertoar.

Koncert u Beogradu

S obzirom na tok svoje karijere i grupe u kojm je nastupao on te svoje nastupe voli da nazove “program tri u jedan” jer podrazumijevaju pjesme Divljih jagoda, Bijelog dugmeta i numere koje je snimio solo. Priliku da čuje Islamovića sa tim repertoarom
publika će imati na njegovom prvom solističkom koncertu u Beogradu 22. marta.

Kako je najavljeno na konferenciji za novinare, biće to svojevrsno putešestvije upravo kroz sve periode Alenove karijere, a on se prije svega nada dobroj zabavi, na kojoj će se svi dobro „ispjevati i isplesati“.

Poznati

Kome Šejla poručuje: LAKŠE JE NAGOVORITI LJUDE NA ZLO, NEGO NA DOBRO I LJUBAV

Published

on

Šejla Zonić

LAKŠE JE NAGOVORITI LJUDE NA ZLO, NEGO NA DOBRO I LJUBAV

Iako je i prošle subote oduševila sve u „Zvezdama Granda“ i kao po običaju osvojila maksimalni broj glasova žirija, takmičarka Šejla Zonić tvrdi da joj je ovo bio jedan od najtežih nastupa.

Pjevačica je otkrila da je pred prošlonedjeljno snimanje preživjela agoniju zbog zdravstvenog stanja. A dotakla se i supruga Armina koji je između dva kruga donio iznenadnu odluku.

Iako je oduševila žiri, takmičarka priznaje da joj nije bilo lako na sceni.

– Ja sam mnogo zadovoljna, ali mi je ovo do sada bio najteži nastup. Valjda kako idemo sve dalje, gleda se sve sitnije, pa su tu i nervoza i stres. Ogromna je odgovornost, ne samo po pitanju pjevanja, nego i stajlinga, ponašanja, bukvalno cio paket. Sada nam žiri stvarno traži dlaku u jajetu, sve je veći izazov, ali sam zadovoljna, prošla sam direktno, Bože, hvala ti” – rekla je Šejla za Grand.

A na svom FB profilu poslije svega citirala je Mešu Selimovića iz književnog djela “Tvrđava”.

– Lakše je nagovoriti ljude na zlo i mržnju nego na dobro i ljubav. Zlo je privlačno, i bliže je ljudskoj prirodi. Za dobro i ljubav treba izrasti, treba se pomučiti – Meša Selimović.

 

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending