Pratite nas

Info

Može joj biti otac: KAKO JE BUŽIMLJANIN ZAVEO 16-GODIŠNJAKINJU IZ CAZINA?

Published

on

Otac šesnaestogodišnjakinje iz Cazina jučer je policiji prijavio odlazak kćerke od kuće. Naime, ona je napustila porodičnu kuću i otišla živjeti kod muškarca rođenog 1987. godine u Bužimu.

Policijska patrola je zajedno sa radnicima Centra za socijalni rad otišla na teren i potvrdila ove navode. Ona je policija rekla da nije bilo prisile i da je dobrovoljno došla.

S obzirom da se radi o maloljetnici, koja za ovaj čin, kao ni vjenčanje, nema pristanak roditelja, ona je vraćena kući u Cazin.

Muškarcu iz Bužima se stavlja na teret krivično djelo ”Izvanbračna zajednica sa mlađim maloljetnikom”, potvrdili su iz MUP-a USK-a za USKinfo.ba.

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending