Pratite nas

Astrologija

MJESEČNI HOROSKOP ZA JULI 2020: ŠTA VAS ČEKA U POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU…?

Published

on

Ljeto donosi nove ljubavne avanture koje priželjkujete već mjesecima, tako da će mnogima ostati u lijepom sježanju. Ništa manje uzbudljivo neće biti ni na planu posla! Očekuju vas naporni radni dani, promjene posla, ali i povišice! Ovo je detaljna astrološka analizu vašeg znaka i podznaka za mjesec juli (drugi nastavak teksta):

VAGA

LJUBAV: Sve do 23. jula komunikacija i odnos sa partnerom biće nestabilan i pun svađa i nerazumijevanja. Neko od porodice ili prijatelja, vaših ili partnerovih miješa se u vašu vezu ili brak, što vam posebno smeta. Očekivanja partnera tokom mjeseca će biti veoma velika, iako ćete se truditi da ih ispunite nećete uspjeti. U vašem odnosu vladaće nezadovoljstvo i želja za osamljenjem. Moguće je da ćete se upravo iz tog razloga odlučiti da kratko otputujete sami. Slobodne Vage sredinom mjeseca upustiće se neobaveznu avanturu sa osobom koju su upoznali preko interneta. Iako će vaša komunikacija biti veoma zanimljiva, nećete biti zainteresovani za nešto više od toga.

POSAO: Promjena položaja Jupitera i pomračenje Mjeseca koje će se odigrati 5 jula, uticaće pozitivno na vaš posao i polje karijere. Tokom jula smiješi vam se unapređenje, povišica ili pak neka nova ponuda za posao koja se ne odbija. Šta god od mogućih opcija da vam se dogodi, biće odlično za vas i vaš napredak. Neće izostati ni podrška kolega ni bliskih prijatelja za poslovne poduhvate koje tek planirate i razvijate. Kada su finansije u pitanju, ovoga mjeseca morate biti veoma pažljivi kada su neke novčane transakcije u pitanju, može se dogoditi greška prilikom slanja novca ili prilikom potpisivanja nekih ugovora.

ZDRAVLJE: Tokom jula zdravlje će biti stabilno, ali je moguće da ćete imati manjih stomačnih problema.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Tokom jula jake i ozbiljne veze partnera i vas uspjeeće da pretrpe jake planetarne uticaje Marsa, dok će se one slabije i “svježe” teško izboriti sa njima. I u jednim i u drugim biće turbulenicija, ali pitanje ko će uspjeti da ih prebrodi. Problemi u braku koji će se javljati tokom jula mogu biti izazvani i finansijskim problemima kojih će biti puno. Kako biste smirili uzburkane strasti između vas i partnera, vi ćete biti ti koji će morati da popuste, u suprotnom uzemirenost će biti velika. Slobodne Škorpije ovoga mjeseca očekuje ljubavna avantura koja će ih potpuno razdrmati i oduševiti. Moguće je da ta osoba neće biti iz vašeg mjesta i da će postojati veća razlika u godinama.

POSAO: Na poslovnom planu ovog mjeseca očekuje vas pregršt poslovnih izazova koje nećete tako lako uspjeti da riješite uglavnom zbog nedostatka vremena koje vam je na raspolaganju. Ukoliko vodite firmu ili imate vaš lični biznis, ovoga mjeseca nećete imati toliko sreće kada su poslovne saradnje i sklapanje ugovora u pitanju. Takođe, vaši saradnici neće biti zadovoljni rezultatima koje pružate. Poslovno putovanje na koje odlazite zarad sklapanja posla neće imati ishod kakav očekujete. Kada su finansije u pitanju, ni tu neće biti idealna situacija. Krajem mjeseca očekuju vas izdaci oko kola i uređivanja kuće.

ZDRAVLJE: Moguće je da ćete do 22. jula imati manjih zdravstvenih problema. Na kraju mjeseca dolazi do mijenjanja vaših loših navika, koje će u velikoj mjeri uticati na popravljanje vašeg zdravlja.

STRIJELAC
LJUBAV: Komunikacija sa voljenom osobom može da bude i bolja, ali ovaj mjesec je takav da nekako nemate vremena da na miru i staloženo razgovarate sa partnerom o stvarima koje vas muče. Nekada ste češće razgovarali, nekada je bilo više vremena za neke zajedničke aktivnosti, ali brzi tempo života diktira vaše obaveze i upravlja vašim slobodnim vremenom koga je sve manje i manje.
POSAO: Neke poslovne kontakte ne možete vječno da ostvarujete, ljudi se mijenjaju, napreduju ili žele da se oprobaju u nekim drugim stvarima, to je dio poslovnog sveta i tu ne treba uplitati lična osjećanja. Posao je posao, a privatni život je privatni život, te dve stvari morate da razgraničite ako želite da uspijete u izgrađivanju karijere.
ZDRAVLJE: Problemi sa zubima vam opet ne daju mira. Redovno održavate higijenu usne duplje i zuba ali neki problemi iz ranijih dana vam se uvijek vraćaju, ne znate kako to da riješite i nikada nećete biti u stanju da to vaše stanje držite pod kontrolom. Ono što je bitno je da ne dozvolite da dođe do infekcije i do širenja crvenila i upale…

JARAC
LJUBAV: Ako ste slobodni i trenutno nemate vremena da tražite ljubav, možda će ona naći vas u drugoj sedmici ovog mjeseca. Pazite dobro ko vas sve posmatra, jedan par očiju vas prati, i neko misli da ste veoma zanimljiva i prijatna osoba, a vi to još uvijek ne znate. Ipak, putevi će vam se prije ili kasnije ukrstiti, sudbina će umiješati prste.
POSAO: Imate pravo da se ne slažete sa nekim kolegama bez obzira što su oni na toj poziciji gdje jesu mnogo duže od vas. Uvijek treba da kažete svoje mišljenje i to je ono što razdvaja kvalitetne radnike od onih koji se samo trude da se provuku i da klimaju glavom na sve što nadređeni kažu. Budite uvijek iskreni, ali i odmjereni, nikada nemojte da gubite kontrolu nad svojim emocijama, naročito ne u ovom mjesecu.
ZDRAVLJE: Imunitet u ovom periodu vam nikada nije funkcionisao na najbolji način pa je moguće da se to sada ponovi. Ako reagujete na vrijeme možete to da sprečite tako što ćete unijeti što više prirodne i zdrave hrane bez aditiva i konzervansa a ako ne pripazite na ishranu moguće je da će vam se pojaviti simptomi kao što su umor, malaksalost i konstantna potreba za snom. Ako to potraje, najbolje je da potražite savjet od ljekara kako to spriječiti i kako se osjećati bolje.

VODOLIJA
LJUBAV: Voljena osoba se promijenila ali vam nije jasno zašto. Nema one iste strasti između vas i iako ste znali da će se to prije ili kasnije dogoditi, niste očekivali da to bude tako brzo. Nekada ste vjerovali da zaljubljenost traje mnogo duže, i možda bi kod vas i trajala da se neke stvari nisu dogodile i totalno promijenile odnos između vas i vašeg partnera. Ipak, takav je život, možete to da prihvatite ili da uradite nešto što će promijeniti sve.
POSAO: Nije vrijeme za raspravu na poslu sada kada vas toliko novih projekata čeka. Dokumentacija mora da bude završena na vrijeme ako mislite da sve protekne u najboljem redu i bez zastoja. Rasprave i svađe će samo da otežaju cjelokupnu situaciju i zato je bitno da svi budete smireni i složni, i da težite ostvarenju zajedničkih ciljeva za što kraće vrijeme.
ZDRAVLJE: Kada je riječ o zdravlju, u trećem trimestru je moguće da ćete imati problema sa bolovima u nogama. Stalno ste u pokretu i to vam ponekad prija, ponekad ne, ali organizam trpi zato što idete preko svog limita. Morate da nađete vremena i za odmor i za neke relaksirajuće aktivnosti, nije poenta da vam život bude okupiran samo poslom, iako znate da radite toliko kako ne bi razmišljali o nekim stvarima koje vas već duže vrjieme muče.

RIBE
LJUBAV: Morate da budete strpljivi i da čekate na svoju priliku koja još uvijek nije na vidiku. Ljubavni život vam je uvijek bio u haosu i nikada niste mogli da ga držite pod kontrolom, to vam se dešava i dan danas i teško ćete moći to da promijenite kod sebe. Sredinom mjeseca ćete dobiti priliku za neka nova poznanstva pa možda čak i nešto više od toga.
Fokusirani ste i ništa vaš ne može pokolebati. Kada nešto naumite, to morate da uradite i ispunite po svaku cijenu. Snalazite se odlično u nekim nepredviđenim situacijama i prosto briljirate kada je riječ o nalaženju rješenja i zbog toga ćete moći da učinite sve što želite, samo ako se dovoljno potrudite oko toga.
POSAO: Očekujte neke poteškoće kada je riječ o poslovnim idejama i njihovoj primeni u praksi. Mislili ste da će sve to ići glatko ali ipak u praksi nikada nije kao u teoriji, uvijek se nešto ispriječi i pokvari vaše planove. Gubici su očekivani, ali od vas zavisi da li će oni biti u većoj ili manjoj mjeri. Ako smatrate da ne možete sami da se izborite sa gubicima, potražite pomoć i podršku od kolega.
ZDRAVLJE: Tokom cijelog mjeseca ćete pucati od snage. Polovinom jula moguća je intervencija zubara.

Astrologija

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. MAJ 2024: Rak pred novom vezom, Djevica ne odustaje od ciljeva, Strijelac zatvoren

Published

on

Pročitajte astro prognozu za subotu, 18. maj 2024. godine:

OVAN
POSAO: Stabilizuje vam se polje finansija i smatrate da ste konačno na pravom putu kada je u pitanju poslovno polje. Ne biste trebali da imate neke veće brige i probleme.
LJUBAV: Niste pretjerano diplomatični, kažete ono što mislite i očekujete da vas voljena osoba prihvati takvog kakav ste. Možete da očekujete da ćete imati dobar odnos sa njom.
ZDRAVLJE: Čuvajte urinarni trakt. Generalno ne biste trebali da imate veće probleme.

BIK
POSAO: Očekuje vas sklapanje ugovora koji vam može donijeti značajne pomake na poslovnom planu. Ako se budete potrudili da ispunite svoj dio dogovora, imaćete dobar profit.
LJUBAV: Ukoliko ste planirali brak sa trenutnim partnerom, današnji dan je povoljan za vjeridbu i objavljivanje odluke. Pred vama su jako lijepa dešavanja na emotivnom polju.
ZDRAVLJE: Sklonost ka iritacijama na koži je naglašena pa se potrudite da je njegujete.

BLIZANCI
POSAO: Jako vam je važno da se pokažete u najboljem svjetlu pred svojim kolegama i saradnicima. Ako budete ostavili dobar utisak, od toga ćete imati koristi.
LJUBAV: Vi ste navikli na česte promjene i ne volite statičnost ni kada ste sami ni kada ste sa partnerom. Od njega očekujete da pronađe nove načine da vas zabavi.
ZDRAVLJE: Trenutno ste malo osjetljiviji pa povedite računa o zdravlju. Preporuka je da odete na redovnu ljekarsku kontrolu.

RAK
POSAO: Imate dosta slobodnog vremena i tokom današnjeg dana niste ni malo opterećeni poslom. Ne biste trebali da imate nikakve brige i probleme.
LJUBAV: Razgovor sa osobom koja vam se dopada može dovesti do zbližavanja i novih, intimnijih dešavanja između vas. Uživaćete u početku nove veze koja je pred vama.
ZDRAVLJE: Odlično stanje na ovom polju. Ne očekuje vas ni jedan razlog da budete zabrinuti.

LAV
POSAO: Očekuje vas poboljšanje ako se bavite privatnim poslom. Pred vama je izrazito povoljna faza za zaradu. Možete da se nadate jako dobroj situaciji.
LJUBAV: Ukoliko ste u braku, očekuje vas manje zahlađenje odnosa između vas i voljene osobe. Ipak, sve možete da riješite ako se budete potrudili da budete nježniji prema njoj.
ZDRAVLJE: Stomak vam je prilično osjetljiv, pa malo više obratite pažnju na ishranu.

DJEVICA
POSAO: Lako ćete uspjeti da ubijedite saradnike da prihvate vaše ideje i rješenja kao najbolja i najpraktičnija. Veoma ste vješti i imate jake sposobnosti pregovaranja.
LJUBAV: Znate šta želite na emotivnom planu i ne odustajete od svojih ciljeva. Možete da očekujete da će vam se ispuniti želje koje ste imali i da ćete biti zadovoljni.
ZDRAVLJE: Izbjegavajte cigarete. Važno je da čuvate svoja pluća i disajne puteve.

VAGA
POSAO: Materijalna situacija će se značajno poboljšati u narednom periodu, nemojte da brinete previše. Možda vam se sada čini da ste u zastoju ali će se sve jako brzo preokrenuti.
LJUBAV: Nećete imati veće promjene na polju ljubavi iako ste ih možda priželjkivali. Potrebno je još neko vrijeme da se pojavi prava osoba. Do tada se posvetite sebi i svojim potrebama.
ZDRAVLJE: Povoljan je period za mršavljenje ili početak neke dijete ako ste tako nešto planirali.

ŠKORPIJA
POSAO: Očekuju vas nova dešavanja i promjene na poslovnom planu. Biće vam potrebno neko vrijeme da se prilagodite situaciji koja vam se pojavila ali nećete imati veće probleme.
LJUBAV: Imate utisak da sa voljenom osobom imate više problema nego što zaista jeste slučaj. Važno je da porazgovarate. Budite otvoreni i iznesite joj svoje mišljenje.
ZDRAVLJE: Umorni ste. Pronađite malo više vremena za odmor i regeneraciju.

STRIJELAC
POSAO: Moguće je da vam nije lako da pokažete pun potencijal u trenutnom poslovnom okruženju. Planirate promjenu i ona će vam doći brže nego što očekujete.
LJUBAV: Zatvorili ste se u sebe i niste spremni da pustite novu osobu u svoje srce. Potrebno vam je neko vrijeme da se emotivno regenerišete. U tome nema ničeg pogrešnog.
ZDRAVLJE: Imate višak energije i danas će vam prijati dodatna fizička aktivnost.

JARAC
POSAO: Očekuje vas prilika da obnovite komunikaciju sa osobom sa kojom ste ranije imali odličnu poslovnu saradnju. Moguće je da ćete ponovo pokrenuti zajednički projekat.
LJUBAV: Udvara vam se osoba koju ste upoznali nedavno. Moguće je da ćete joj pružiti priliku da se bolje upoznajete. Ako tako uradite, slijedi vam i veza u narednoj fazi.
ZDRAVLJE: Bez većih problema na ovom polju. Možete se maksimalno opustiti.

VODOLIJA
POSAO: Nemojte donositi važne odluke kada ste pod pritiskom ili kada se loše osjećate. Sačekajte malo da se prašina slegne. Sve će biti sasvim uredu.
LJUBAV: Prija vam samoća. Imate utisak da bi vas nova veza sada samo emotivno iscrpila. Želite da se posvetite svojim potrebama i da poradite na nekim ličnim dilemama.
ZDRAVLJE: Prija vam da budete što aktivniji. Osjećaćete se još bolje ako budete bili okruženi prijateljima i dragim osobama.

RIBE
POSAO: Važno je da se na pravi način postavite u komunikaciji sa svojim poslovnim saradnicima. Ako budete uradili ono što je neophodno, ostvarićete uspjeh.
LJUBAV: Očekuje vas nov početak na polju ljubavi. Slijedi vam poznanstvo sa osobom koja će vam mnogo značiti u budućnosti i sa kojom biste mogli da imate lijepe trenutke.
ZDRAVLJE: Moguća je upala mišića nakon fizičke aktivnosti ali nemate zdravstvene probleme. (Naj portal)

PROČITAJTE I OVO:

Astro švalerčine: BLIZANCI SU ŠAMPIONI PREVARA

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending