Pratite nas

Astrologija

MJESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2024: Šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, zdravlju?

Published

on

Pročitajte nastavak velikog mjesečnog horoskopa za april 2024. godine. Evo šta vas očekuje u poslu, ljubavi, zdravlju…

Vaga
POSAO: U prvoj polovini mjeseca bićete posebno aktivni na poslu, ali možete da osjetite blago nezadovoljstvo. Druga polovina mjeseca donosi obilje – i više posla, i bolje finansije, ali to ne znači da bi trebalo da imate rasipnički odnos prema novcu. Nije trenutak za veće troškove i ulaganja.
LJUBAV: U drugoj polovini aprila možete da očekujete lijepa dešavanja na emotivnom planu. Moguće je da će vam privući pažnju osoba iz vašeg radnog okruženja. Zauzete Vage će planirati zajednički život, kao i proširenje porodice.
ZDRAVLJE: Mogući su umor i slabija cirkulacija. Obratite pažnju da ne dođe do povreda.

Škorpija
POSAO: Prva polovina mjeseca biće vam izuzetno naklonjena. Plijenićete šarmom, vašoj harizmi rijetko ko će moći da odoli, što će vam donijeti ispunjenje želja i u poslovnom i u emotivnom segmentu.
LJUBAV: Zauzetim Škorpijama aspektovana je lošija komunikacija sa voljenom osobom u prvoj polovini aprila. Ukoliko budete bili obazriviji, uspješno ćete izbjeći potencijalne probleme.
ZDRAVLJE: Mogući problemi koji prate proljetni umor.

Strijelac
POSAO: Iskoristite prvu polovinu aprila za promjene na poslovnom planu. Neki od vas će se odlučiti za promjenu posla; uložite trud i isplatiće vam se. U drugoj polovini mjeseca racionalnije upravljajte novcem. Druga polovina aprila otvara neke nove puteve na poslovnom planu, a moguća je i promjena radnog mjesta ili firme.
LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, od druge polovine aprila smiješe vam se lijepa dešavanja i na emotivnom planu. Kod zauzetih Strijelčeva neće biti većih promjena tokom cijelog mjeseca; bićete vam lijepo sa voljenom osobom, pravićete planove za budućnost, a od druge polovine aprila stižu lijepa iznenađenja kako za zauzete, tako i za slobodne pripadnike znaka.
ZDRAVLJE: Zdravstveno bez većih promjena.

Jarac
POSAO: Pred vama je veoma plodonosan period na polju posla. Bićete aktivni, zadovoljni svojim radom, a smiješi vam se i mogućnost napredovanja. Neki Jarčevi se mogu vratiti na stare pozicije koje su im bitne. Finansije će biti dobre, ali u drugoj polovini aprila obratite pažnju na ulaganja.
LJUBAV: Lijepa dešavanja vas očekuju i na polju ljubavi. Slobodni Jarčevi će se zaljubiti i ući u emotivnu vezu, dok će zauzeti pripadnici znaka planirati zajednički život i proširenje porodice. Posebno iskoristite prvu polovinu aprila.
ZDRAVLJE: Zdravlje će vas dobro služiti tokom ovog mjeseca.

Vodolija
POSAO: U prvoj polovini mjeseca možete da osjetite napetost i nervozu, ali već u drugoj polovini aprila dolazi do promjena koje su vam bile potrebne. Neke Vodolije će promijeniti posao ili će u njihovom radnom okruženju doći do promjena koje će im ići naruku.
LJUBAV: Kad je ljubav u pitanju, druga polovina aprila je divna za lijepa poznanstva. Moguće je da će vam osoba koju doživljavate kao prijatelja “otkriti karte” i priznati osjećanja ili ćete vi osjetiti da bi veza sa prijateljem bila ono što bi vam ispunilo srce. Takođe, moguće je da ćete preko prijatelja upoznati osobu koja će vam se dopasti i sa kojom ćete ući u vezu. Zauzete Vodolije će uživati sa voljenom osobom, a neki od vas će praviti planove o proširenju porodice i odlazak na putovanje.
ZDRAVLJE: Zdravstveno bez većih promjena.

Ribe
POSAO: April vam donosi dosta komunikacije na polju posla, kao i bitan razgovor koji može promijeniti vaš tok razmišljanja i usmjeriti vas ka nečem novom. Očekujte pozitivne vijesti kad je posao u pitanju i pratite intuiciju; imaćete sreće kad na poslovnom planu. Do 15. aprila mnoge stvari će vam postati kristalno jasne, a komunikacija sa saradnicima mnogo bolja nego u prethodnom periodu.
LJUBAV: U prvoj polovini mjeseca čeka vas dosta poznanstava; bićete komunikativniji, otvoreniji i pristupačniji, osjetićete lijepu energiju. Zauzeti bi trebalo da izbjegvaju nesuglasice sa voljenom osobom.
ZDRAVLJE: Zdravstveno bez većih promjena. (Naj portal)

Astrologija

Dnevni horoskop za 24. april 2024: RAKU OLAKŠANJE, VAGI SE MIJEŠAJU U VEZU, STRIJELCU POSLOVNE PREPREKE

Published

on

Pročitajte astro prognozu za srijedu, 24. april 2024. godine:

Ovan
Posao: Promjena u poslovnim dogovorima može obilježiti ovaj dan. To će zahtijevati prilagođavanje vašeg radnog plana.
Ljubav: Slobodni Ovnovi danas mogu da upoznaju zanimljivu osobu na nekoj zabavi.
Zdravlje: Glavobolja, previše brinete, unaprijed razmišljate o eventualnim posljedicama, što vam stvara nervozu.

Bik
Posao: Ovaj dan donosi vam dominantne teme poput planiranja i priprema za organizaciju važnog posla. Posao je obiman i zahtijeva okupljanje tima.
Ljubav: Očekuje za zajedničko putovanje sa partnerom, kao i dalja harmonizacija vašeg odnosa.
Zdravlje: Osjetljivost grla.

Blizanci
Posao: Nezaposleni Blizanci mogu da se nalaze u dilemi jer postoji mogućnost da im stignu dvije dobre poslovne ponude.
Ljubav: Razmišljate da li da se upustite u tajnu ljubavnu vezu sa osobom sa posla.
Zdravlje: Probavne smetnje. Neodgovorni ste prema sebi, pribjegavate brzoj, masnijoj hrani.

Rak
Posao: Prekid saradnje sa problematičnim saradnikom donio vam je olakšanje. Potrudite se da okupite tim pravih ljudi.
Ljubav: Slobodni Rakovi razmišljaju o tome da se upuste u ozbiljnu vezu. Već vam se duže vrijeme dopada osoba koju često srećete, sa kojom razmjenjujete nježne poglede.
Zdravlje: Upala plućne maramice.

Lav
Posao: Danas možete imati vanredni finansijski dobitak. Zahvaljujući sretnom spletu okolnosti, proširite krug poslovanja van svih očekivanja.
Ljubav: Slobodne Lavove očekuje flert na svakom koraku. Iskreno, to vam I odgovara, jer za sada niste spremni da uđete u ozbiljnu vezu.
Zdravlje: Variranje pritiska.

Djevica
Posao: Djevice koje se bave finansijama i nekretninama danas mogu da ostvare značajne rezultate. Veći finansijski dobitak.
Ljubav: Djevice koje su u vezi već duže vrijeme planiraju proširenje porodice.
Zdravlje: Proljeće ne dočekujete oduševljeno, jer ste svjesni problema koji će vas mučiti gotovo do kraja ljeta. Alergije vas muče.

Vaga
Posao: Ukoliko planirate da započnete privatni biznis sa nekim prijateljima, zato je kucnuo pravi čas. Usredsredite se na prioritete.
Ljubav: Vage već duže vrijeme imaju osjećaj da im se neko miješa u vezu, i razmišljaju da skinu neke ljude sa liste svojih prijatelja.
Zdravlje: Prehlada, pazite, ovo vrijeme je varljivo.

Škorpija
Posao: Problematični saradnici predstavljaju glavni izvor negativne energije na nivou vašeg poslovanja. Promijenite članove svog tima.
Ljubav: Slobodne Škorpije očekuje ljubavna avantura zasnovana više na fizičkoj privlačnosti. Stoga nemojte previše očekivati od ovog odnosa.
Zdravlje: Variranje pritiska.

Strijelac
Posao: Posao sa inostranstvom naišao je na neke prepreke, a u pitanju mogu da budu neki dokumenti. Uskoro se očekuje rješenje problema.
Ljubav: Ovaj period je kao stvoren za ljubav za vas. Očekuje da stavlja harmonizacije odnosa sa partnerom.
Zdravlje: Reumatični zglobovi, nađite rješenje ovog problema.

Jarac
Posao: Ovaj dan posvetite planiranju i organizaciji svojih radnih aktivnosti za narednu nedjelju. Moguća su neočekivana zbivanja.
Ljubav: Slobodne Jarčeve očekuje ljubavna avantura sa veoma zanimljivom osobom u znaku Vodolije.
Zdravlje: Bolovi u leđima. Opteretili ste ih noseći težinu za koju niste sposobni.

Vodolija
Posao: Neočekivane vijesti od poslovnih saradnika i promjene uslova saradnje. Pripremite rezervni plan za čitav niz preokreta tokom naredne nedelje.
Ljubav: Vodolije mogu da sretnu svoju srodnu dušu na nekom putovanju. Poslije niza neuspjeha, konačno je I ljubav zakucala na vaša vrata.
Zdravlje: Problemi sa iritacijom i suhoćom kože.

Ribe
Posao: Zanimljiva poslovna ponuda danas može vam doći iz inostranstva, ali može biti reči o radu preko interneta. Poslušajte svoju intuiciju.
Ljubav: Odnos sa partnerom polako se stabilizuje i konačno ulazite u mirnije vode. Budite popustljivi i spremni na kompromis.
Zdravlje: Problemi sa nervima, inervacijom. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending