Pratite nas

Poznati

Misice: NAJLJEPŠA SPORTISTKINJA HRVATSKE JE MOSTARKA AMINA KAJTAZ

Published

on

U Hrvatskoj su, bar na trenutak, pobjegli od pandeije I briga zbog sve teže ekonomske situacije, posebno u turizmu. Organizovali su izbor “Miss sporta 2020”.

Za najljepšu je proglašena kćerka poznatog mostarskog fudbalera Seada Kajtaza, koja se bavi plivačkim sportom. Amina Kajtaz se od rođenja bavi plivanjem. Vlasnica je rekorda u disciplini leptir, a na zadnjem prvenstvu Hrvatske osvojila je šest zlatnih medalja.

Zanimljivo je da je Amina diplomirala nutricionizam i zdravlje na Univerzitetu modernih znanosti u Mostaru. Na Instagramu je prati preko deset hiljada obožavalaca.

Poznati

Albino: TEODORA JE SJAJNA, S NJOM STVARI IDU BRZO

Published

on

Teodora, Mahrina i Albino

Mladi i poznati bosanski muzičar Albino je pružio podršku svojoj kolegici Teodori Džehverović na promociji njenog novog albuma.

Albino je imao ve riječi hvale za svoju kolegicu:

– Veoma sam zadovoljan albumom. Sve pjesme odlično zvuče kao cjelina i sviđa mi se njihov redosljed, kako teku jedna za drugom.

Po Albinovim riječima, Teodora je sjajna za saradnju, pa je on snimio još jedan duet sa njom, koji je ona i uvrstila na svoj novi album „Žena bez adrese“. U pitanju je numera pod nazivom „Beograde“.

Uporedio je i rad sa Teodorinom kolegicom Teya Dorom, koja je također bila na promociji Teodorinog novog albuma.

– Njih dvije su potpuno različite ličnosti, pa zahtijevaju drugačiji pristup. Teya Dora je također autor, pa proces stvaranja muzike duže traje, a s Teodorom stvari idu brže – istakao je umjetnik.

Tekst i foto: Slavica Danilović (Naj portal)

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending