Pratite nas

Poznati

Mimi se sudarila sa mužem: NENAD JOJ PRIJETIO POLICIJOM, A ONA MU OBEĆALA DUPLO NADOKNADITI ŠTETU U KREVETU

Published

on

Dok promoviše svoj novi hit “Stranci” pjevačica Mirjana Mimi Jestrović, vrlo često gostuje po TV kućama, te vodi kampanju na društvenim mrežama.

Uz novi tim, bezrezervnu podršku dobila je od supruga nekadašnjeg fudbalskog reprezentativca Srbije i Crne Gore Nenada Jestrovića. Oni se zaista vole iskreno, svim srcem. Da je ljubav bezgranična ilustruje to i podatak da se “sudaraju” čak na cesti.

Ona kaže da je greškom udarila svojim automobilom svoga supruga, koji je vozio ispred nje.

Vozili smo jedno iza drugog automobile, ja sam se opustila jer je on bio iza mene, udarila sam ga otpozadi, nije bila brzina velika, ali je bilo stresno zbog kičme i svega. Malo je falilo da zovemo policiju, ali smo se dogovorili da mu ja to finansijski nadoknadim da on ne zove policiju. Uz to svašta sam mu obećala za večernju zabavu u četiri zida – povjerila se Mimi.

Poznati

Albino: TEODORA JE SJAJNA, S NJOM STVARI IDU BRZO

Published

on

Teodora, Mahrina i Albino

Mladi i poznati bosanski muzičar Albino je pružio podršku svojoj kolegici Teodori Džehverović na promociji njenog novog albuma.

Albino je imao ve riječi hvale za svoju kolegicu:

– Veoma sam zadovoljan albumom. Sve pjesme odlično zvuče kao cjelina i sviđa mi se njihov redosljed, kako teku jedna za drugom.

Po Albinovim riječima, Teodora je sjajna za saradnju, pa je on snimio još jedan duet sa njom, koji je ona i uvrstila na svoj novi album „Žena bez adrese“. U pitanju je numera pod nazivom „Beograde“.

Uporedio je i rad sa Teodorinom kolegicom Teya Dorom, koja je također bila na promociji Teodorinog novog albuma.

– Njih dvije su potpuno različite ličnosti, pa zahtijevaju drugačiji pristup. Teya Dora je također autor, pa proces stvaranja muzike duže traje, a s Teodorom stvari idu brže – istakao je umjetnik.

Tekst i foto: Slavica Danilović (Naj portal)

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending