Pratite nas

Poznati

Čije su ovo čarape: OVA POZNATA FACA OVAKO ODMARA NA MORU

Published

on

Teško je povjerovati da su mu zaista potrebne zimske čarape u sred ljeta na plaži… Čak i iako ima problema sa cirkulacijom.

Ipak, na Instagramu je osvanula ova fotka kao detalj sa godišnjeg odmora. Ako se pitate, čije su ovo noge – evo odgovora:

U pitanju je Ognjen Amidžić, koji je na Instagramu objavio fotku sa plaže na kojoj se sunča, vjerovali ili ne, u vunenim čarapama.

Da li je ovo samo još jedna slika za njegovu specifičnu instagram kolekciju ili želi da poboljša cirkulaciju na nogama, ostaje da nagađamo.

Poznati

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Published

on

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Mnogi su savjetovali Šejli Zonić da se ne prijavljuje u takmičenje “Zvezde Granda”, kao i da se ne pojavljuje u Grand produkciji.

Danas, kao četvrtifinalista 17. sezone i prvi favorit za pobjedu, ima dovoljno dokaza da im pošalje pozdrav.

– Neće prepoznati tvoje vokalne sposobnosti i tvoj kvalitet, ponižavaće te komentarima. Tamo se neće prepoznati da si akademski obrazovan muzičar, niti da si nastupala po cijelom svijetu, tebi ne treba Grand… I šta sve ne – prisjetila se Šejla nekih komentara.

A šta se zapravo desilo?

– Da nisam otišla na Grand i dalje bi za mene znao samo mali broj ljudi. To dokazuje činjenica da sam, nakon odlaska iz Divanhane, za četiri mjeseca, uključujući i čitavo ljeto, imala NULA upita za nastupe. Samo vas molim da me više ne pitate zašto sam se prijavila za Grand jer sada imam upita za nastupe toliko da fizički ne mogu stići najmanje 50 odsto i napokon imam priliku da gradim karijeru – zapušila je Šejla usta kritičarima i objavila snimak na kom vidimo da Snežana Đurišić komentariše kako je Šejla za nju već pobjednica.

– Hvala svima na podršci i šaljem samo ljubav! VOLIM VAS – napisala je Šejla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending