Pratite nas

Poznati

Mia Begović postala baka: MAJA LENA RODILA DJEVOJČICU

Published

on

Mia Begović postala baka: MAJA LENA RODILA DJEVOJČICU

Maja Lena Lopatny, kćerka istaknute hrvatske glumice Mie Begović i čuvenog nekadašnjeg vaterpoliste Ronalda Lopatnyja, postala je mama.

Maja Lena je, kako saznaje Gloria, rodila djevojčicu.

Bivša televizijska voditeljica i PR menadžerka proteklih sedam godina profesionalnu karijeru gradi u turizmu.

Maja Lena je u jednom od ranijih intervjua za Gloriju, između ostalog, kazala da joj je trudnoća donijela najljepše životne trenutke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l)

Jasno je da je tek sada život dobio novu boju.

– Oka nisam sklopila od uzbuđenja, osjećam se kao da lebdim, predivno. Neopisiva je snaga koju je to predivno maleno biće unijelo u naše živote. Divan je osjećaj kada tvoje ljubljeno dijete ima isto iskustvo kao i ti. Oduševila me Maja koja je cijeli porod podnijela jako staloženo i mirno. Tačno sam znala da će tako biti – rekla je glumica za Slobodnu dalmaciju, koja je Maju Lenu rodila u istoj zagrebačkoj bolnici prije 32 godine, a sada joj je ona podarila najljepši mogući dar.

 

Poznati

Pogledajte Šakirin spektakl na poluvremenu Copa Americe

Published

on

Pogledajte Šakirin spektakl na poluvremenu Copa Americe

Kolumbijska pjevačica Šakira (Shakira) nastupila je sinoć na poluvremenu finala Copa Americe na stadionu Hard Rock u Miami Gardensu. Oduševila je naravno energičnim performansom, ali i specijalnim efektima.

Njen nastup je sadržavao i AI elemente koji su uključivali veliku vučicu koja je zavijala na samom početku nastupa. Nakon toga se na bini pojavila kolumbijska pjevačica.

Shakira je stigla u svjetlucavoj kombinaciji srebrnog topa i kratke suknjice te uklađenim čizmama.

Tokom izvođenja energične uvodne pjesme i hita koji joj je obilježio karijeru “Hips Don’t Lie”, pridružila joj se gomila plesača. A pirotehnika je upotpunila doživljaj.

Za njenu izvedbu pjesama “Te Felicito”, “TQG” i “Puntería” sa njenog poslednjeg albuma “Las Mujeres Ya No Lloran”, zeleni plamen, lebdeći crveni dragulji i more smaragdnozelenih talasa okruživali su binu.

Shakira će krenuti na svjetsku turneju koja počinje u novembru i to u Acrisure Areni u Palm Desertu u Kaliforniji 2. novembra. To će biti prva turneja kolumbijske zvijezde od 2018. godine.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending