Pratite nas

Poznati

Marko Louis otkrio kako je počeo saradnju s Merlinom: Prišao mi je i rekao da je moj fan

Published

on

Marko Louis je za srbijanske medije otkrio kako je počela njegova saradnja s Dinom Merlinom.

Novinarka ga je upitala: Da li je tačno da ti je prišao Dino Merlin i rekao da je tvoj fan te da je od tada počela vaša saradnja?

– Jeste, tako je. Baš tim riječima je rekao: ‘Ja sam tvoj fan. Ja volim onu tvoju pjesmu grčku tragediju’. Je li Euridika? ‘E, ta’. Bukvalno dva-tri dana poslije me zvao i otišli smo na ručak i tako je počela saradnja i prijateljstvo – kazao je Marko za Radio S.

Potom je novinarka konstatirala: “Kad ste se ‘skapirali’ nastala je pjesma i za Zdravka Čolića”.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radio S (@radio_s1)

– Jeste, tako je. Sve ide nekim svojim tokom. Prvo je bila njegova pjesma ‘Krive karte’ za koju sam ja radio aranžman i svirao… i onda smo uradili taj naš duet “Ne radujemo se”. Zvao me je i rekao: ‘Marko, Marko, jesi li u Sarajevu. Odmah dođi. Ja kažem reci telefonom: ‘Ne mogu telefonom’. Ja došao, on kaže: ‘Bio jučer Čola, nemoj ništa da mu kažeš, ne smije niko da zna, ni on da ćeš ti da mu radiš aranžman – prisjetio se.

Podsjetimo, 2023. godine Marko Louis i Dino Merlin su snimili duet “Ne radujemo se”, prije toga Louis je radio aranžman za Merlinovu pjesmu “Krive karte”.

 

Poznati

Severina objavila brutalne fotke u bikiniju: ZAR JE MOGUĆE DA IMA 52 GODINE!?

Published

on

Pjevačica Severina  često obraduje obožavatelje svojim fotografijama i snimcima s koncerta. Ovoga je puta oduševila prizorima u bikiniju.

Pozirala je na ostrvu Vrniku u zanimljivom, prljavo bijelom kostimu u kojem je pokazala svoju impresivnu figuru, a čini se da Seve i redovno vježba.

Na glavi je nosila veliki šešir, a na nogama sandale brenda Gucci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

– Šešir tijelo čuva… – napisala je pjevačica u opisu objave, a komentara za njeno izdanje nije manjkalo.

“Zato nema struje u Dalmaciji”, “Savršeno izgledaš, komad si”! “Evo zašto je cijeli internet svjetski kolapsirao”, “Seve kao s druge planete”.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending