Pratite nas

Poznati

Marko Jarić zgrnuo 40 miliona dolara od NBA: A SADA SE BAVI OVIM…

Published

on

Proslavljeni košarkaš Marko Jarić tokom igranja u NBA ligi zaradio je 40 miliona dolara. A svoj bankovni račun uvećao četiri puta kroz privatne poslove.

Američka kompanija “WestPac Wealth Partners” je objavila da se njenom timu pridružio proslavljeni košarkaš, Marko Jarić. Kako se navodi, on će obavljati funkciju potpredsjednika za poslovni razvoj i šefa Divizije za zabavu i sport.

Naime, riječ je o kompaniji sa centralom u San Dijegu koja se bavi pružanjem finansijskih usluga odnosno savjetovanjem klijenata kako da upravljaju svojim novcem, posebno kada je riječ o penzionerskim danima. U fokusu su im preduzetnici, profesionalci u zdravstvu, kao i profesionalni sportisti zbog čega je i angažovanje Jarića logičan potez.

Kako se navodi u opisu, pomagaće „poslovnim liderima, profesionalnim sportistima i uspješnim profesionalcima iz industrije zabave da upravljaju, povećaju i zaštite svoje bogatstvo, kako bi mogli da imaju još veći uticaj na svoje zajednice i svijet“.

Informacija o dovođenju Jarića, kompanija je objavila na mreži Linkdin.

– Uzbuđeni smo da poželimo dobrodošlicu Marku Jariću u naš tim kao šef Divizije za zabavu i sport. Sa dinamičnom biografijom preduzetnika i veterana NBA lige u kojoj je proveo devet sezona, plus četiri godine u Evroligi, donosi bogato iskustvo i energiju u našu organizaciju. Spremite se za uzbudljive poduhvate pred nama – navedeno je u objavi kompanije.

I Jarić je već na svom profilu na Linkdinu dodao informaciju da obavlja novu funkciju.

Poznati

Rijaliti zvijezda Ivan Bašić ponovno kuha: “Žao mi je što nije bilo Renata Ercega”

Published

on

Rijaliti zvijezda Ivan Bašić ponovno kuha: “Žao mi je što nije bilo Renata Ercega”

Poznata kulinarska emisija “Večera za pet” vratila se u boljem izdanju.

Nove epizode kulinarskog showa, u kojem se petero kandidata natječe u kulinarskim sposobnostima, već su godinama jedna od najgledanijih emisija u Hrvatskoj.

Najviše je upamćena po zagrebačkoj sedmici kada je kulinarskim sposobnostima influenser Ivan Bašić izazvao podijeljena mišljenja Hrvata i dosegnuo gledanost od gotovo 9 miliona na području cijelog regiona bivše EX YU.

Sada se vraća ponovno, no ovoga puta ne na male ekrane, već na YouTube kanal ‘Mulci’, a dobili su i novo ime ‘Večera za pet by Mulci’.

Naime, Mulce su pokrenuli utjecajni hrvatski influenceri Antonio Anđelić, poznatiji po nadimku ‘Nucci Bebo’, i Anthony Vilanca, umjetničkog imena ‘Crni Ante’. Njih dvojica zajedno imaju više od milion pratitelja.

U prvoj epizodi ovog projekta našli su se Best model Zagreba, influenser i rijaliti zvijezda Ivan Bašić, Crni Ante, Igor Jadan, Nucci, Bibo TV i Paolo.

Kako se Ivan ponovno snašao u kuhanju, zašto misli da Barbi Afrika nije ‘luda’, zašto mu fali njen bivši Renato Erceg i kako su se dečki proveli, pogledajte u epizodi koja je dostupna na YouTube kanalu ‘Mulci

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending