Pratite nas

Parapsihologija

Ljubav ne može da se sakrije: OVO SU SIGNALI DA JE NEKO LUD ZA VAMA!

Published

on

Žene mnogo više pokazuju emocije, pa često na početku veze ne znaju da li je partner zaljubljen u njih. Postoje načini da saznate koliko mu je stalo do vas.

Kad je zaljubljen, muškarac je romantičan, pažljiv, obasipa voljenu osobu poklonima, kupuje joj cvijeće i spreman je da učini sve za nju. Ako mu je stalo do partnerke, željet če da je upozna sa prijateljima, porodicom ili će je odvesti u omiljeni restoran gdje ga svi poznaju.

Zaljubljen muškarac će na svaki način pokušati da uvjeri ljepšu polovinu da može da se osloni na njega. Ako vam priča o tome šta je ručao na poslu, o čemu je razgovarao sa šefom ili druge detalje, budite sigurni da nije ravnodušan. Ukoliko mu je stalo do vas, uvažiće vaše mišljenje, interesovaće ga šta mislite o mnogim stvarima.

Takođe, nikad vas neće povrijediti, poniziti, niti izluditi. Pred ženom koju voli pokazaće svoju nježnu stranu i neće kriti šta osjeća.

Važno je da znate da većina muškaraca koji kažu “volim te”, to iskreno i misle. Čak i ako su škrti na riječima, odaće ih pogled, jer ljubav jednostavno ne može da se sakrije.

Parapsihologija

PROKLETSTVO LOTO DOBITNIKA: Osvojili veliki novac, pa doživjeli jezive sudbine

Published

on

PROKLETSTVO LOTO DOBITNIKA: Osvojili veliki novac, pa doživjeli jezive sudbine

Nasumičan izbor brojeva im je promijenio živote iz korijena, donio im je veliki novac, ali i velike nesreće

Sudbine ovih loto dobitnika su jezive. Kada pročitate ovaj tekst, biće vam drago što niste jedan od “sretnih dobitnika”.

Plastične operacije

Džejn Park
Najmlađa dobitnica lutrije, uzela je 1,5 milion eura, a sve je potrošila na putovanja, provod i plastične operacije.

– Dobitak mi je upropastio život. Nikom ne želim moju sudbinu, mislim da se nikad neću oporaviti od toga šta sam uradila sa svojim životom – rekla je ona.

Vilijam Bad
Vilijam Bad je osvojio 1,2 miliona dolara, a sav novac je potrošio u roku od godinu dana. Bivša djevojka ga je tužila i tražila trećinu dobitka, a rođeni brat je završio iza rešetaka jer je unajmio plaćenog ubicu da ga ubije.

Vilijam je i sam završio u zatvoru nakon što je izvršitelju pucao u glavu. Umro je 2006. godine u velikoj bijedi.

Lara i Rodžer
Premiju koju su osvojili su potrošili na luksuzne automobile i kuće, a iako su do tad živjeli skladno, situacija se promijenila. Počele su svađe i prepiranja. Da nesreća ne ide sama govori i podatak da im je u požaru izgorjela kuća do temelja, a s obzirom da nije bila osigurana, izgubili su veliku svotu novca.

Godinu dana od osvajanja novca, oni su se razveli, a na bankovnom računu im nije ostao ni cent.

Edrijen i Džilijan Bejford
Nekoliko mjeseci nakon osvajanje nagrade, život im je pretvorio u pakao. Novac je nestao, brak im se raspao, doživjeli su i tešku saobraćajnu nesreću.

Udžroj Kan, umro je od trovanja cijanidom, samo dan nakon što je “izgrebao” premiju od 435.000 dolara.

Raskalašen život

Džerald Musvagon je 1998. dobio deset miliona dolara. Sve je potrošio na raskalašan život, a nakon nekoliko godina se objesio. Razlog – očaj zbog protraćenog života.

Martin i Kej su zaokružili tačne brojeve na listiću, ali nagradu nisu mogli da podignu, jer su izgubili tiket. Advokati su sedam nedjelja dokazivali da su pogodili pravu kombinaciju i na kraju i uspjeli.

Međutim, zakonski rok od 30 dana za podizanje nagrade je prošao, pa su oni ostali bez novca. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending