Pratite nas

Poznati

Lepa Brena više nije plavuša: OVA PROMJENA JOJ DOBRO STOJI

Published

on

Lepa Brena više nije plavuša, odlučila se na promjenu izgleda

Nove fotografije Lepe Brene su privukle pažnju zbog njene promjene izgleda. Naime, odlučila se ofarbati u tamniju nijansu.

Seks simbol

Pozirala je sa Senidom Hajdarpašić, poznatijom kao Senidah i Draganom Mirković, koja je nakon druženja objavila fotografije na društvenim mrežama.

Iako je Brena kroz svoju dugogodišnju karijeru često mijenjala imidž, bila je vjerna plavoj boji kose. No, sada je očigledno poželjela napraviti promjenu.

Ona je u intervjuu iz 2023. godine, između ostalog, govorila o tome da je u Jugoslaviji imala status seks simbola i poteškoćama koje ova titula nosi.

– Davne 1982., kada sam ja krenula, kada sam se prezentirala i htjela izaći na scenu, ekipa s kojom sam tada sarađivala insistirala je na tome da me se predstavi kao seks simbol. S tom se agendom lično nisam slagala, jer sam još tada bila svjesna da gotovo svaka djevojka koja ima 20 godina je de facto seksi simbol.

Način života

– Dakako da se slažem da je Marilyn Monroe bila seksi žena, ali i jednako tako da je nju ta seksepilnost te cijeli taj stil i način života bio svojevrstan bumerang jer očito nije bila dovoljno mentalno jaka da se izvuče iz svega toga – rekla je za Gloria.hr.

Dodala je da je, s druge strane, zaista teško biti seks simbol sa 60 godina.

– Odnos prema seksipilu kratkog je vijeka. Već nakon godinu dana se pitamo šta određena ljepotica ili ljepotan imaju u svom mozgu, razmišlja li, je li obrazovana i niz drugih pitanja…

Zgodan i pametan

Ukratko, teško je biti zgodan, pametan i imati karijeru u kontinuitetu s kojom ne ovisite o nikome. Naprimjer, moja karijera sada već traje duže od bivše Jugoslavije, da ne kažem od bilo kojeg predsjednika iz naše regije – navela je.

 

Poznati

Rijaliti zvijezda Ivan Bašić ponovno kuha: “Žao mi je što nije bilo Renata Ercega”

Published

on

Rijaliti zvijezda Ivan Bašić ponovno kuha: “Žao mi je što nije bilo Renata Ercega”

Poznata kulinarska emisija “Večera za pet” vratila se u boljem izdanju.

Nove epizode kulinarskog showa, u kojem se petero kandidata natječe u kulinarskim sposobnostima, već su godinama jedna od najgledanijih emisija u Hrvatskoj.

Najviše je upamćena po zagrebačkoj sedmici kada je kulinarskim sposobnostima influenser Ivan Bašić izazvao podijeljena mišljenja Hrvata i dosegnuo gledanost od gotovo 9 miliona na području cijelog regiona bivše EX YU.

Sada se vraća ponovno, no ovoga puta ne na male ekrane, već na YouTube kanal ‘Mulci’, a dobili su i novo ime ‘Večera za pet by Mulci’.

Naime, Mulce su pokrenuli utjecajni hrvatski influenceri Antonio Anđelić, poznatiji po nadimku ‘Nucci Bebo’, i Anthony Vilanca, umjetničkog imena ‘Crni Ante’. Njih dvojica zajedno imaju više od milion pratitelja.

U prvoj epizodi ovog projekta našli su se Best model Zagreba, influenser i rijaliti zvijezda Ivan Bašić, Crni Ante, Igor Jadan, Nucci, Bibo TV i Paolo.

Kako se Ivan ponovno snašao u kuhanju, zašto misli da Barbi Afrika nije ‘luda’, zašto mu fali njen bivši Renato Erceg i kako su se dečki proveli, pogledajte u epizodi koja je dostupna na YouTube kanalu ‘Mulci

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending