Pratite nas

Info

Kuda ide ovaj svijet: DOK U BEČU JEDNI CIRKUZAJU, DRUGI STREPE OD “ALLAHU EKBER”

Published

on

Hitni poziv 36-godišnjaka zvučao je krajnje ozbiljno: Opazio je dvojicu muškaraca koji su ostavili sumnjiv ruksak u blizini kante za smeće u Waldmüllerparku u Beč-Favoritenu. Potom su uzvikivali “Allahu Akbar” i brzo pobjegli.

U zemlji koja će uskoro institucionalizovati “nadzor nad muslimanima” kroz kontroverznu kontrolu “političkog islama” to je bilo dovoljno za opsežnu policijsku akciju. Portal “Heute” piše da su na mjesto “incidenta” izašli policajci sa psima i pripadnici specijalne policije WEGA koji su blokirali park i postavili prepreke na obližnjoj cesti.

No, opsežna pretraga je bila bezuspješna. Policijski službenici nisu mogli pronaći ruksak niti druge sumnjive predmete. Nakon što je policija od 36-godišnjaka zatražila opis sumnjivih osoba, pokazalo se da je cijelu priču izmislio.

Zašto je to učinio nikome nije jasno. Bečka policija objavila je da se lažno alarmiranje policije, spasilačke ili vatrogasne službe kažnjava prijavom i obavezom nadoknade nastalih troškova

 

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending