Pratite nas

Info

Krvavi Bajram u visočkoj Ciganskoj mahali: UBIJEN PČELAR OSMAN HAŠIMOVIĆ!!!

Published

on

Nažalost, jutros se desilo ono što je 62 – godišnji visočki pčelar Osman Hašimović upozoravao prije nekoliko mjeseci – da će pasti mrtva glava na imanju njegove porodice, u kojoj su odnosi već odavno narušeni.

Iako policija još uvijek ne saopćava sve detalje, kako nezvanično portal “Naj” saznaje, smrtno je stradao Hašimović, a dvije osobe su teže povrijeđene

Do pucnjave je došlo u visočkom naselju Križ jutros oko 6.35 sati. Tom prilikom osoba inicijala T.J. je teže povrijeđena, a osoba inicijala T.M. zadobila je lakše povrede. Obje povrijeđene osobe nalaze se van životne opasnosti.

Policija obavlja uviđajne radnje, pod nadzorom dežurnog tužioca, a istraga treba da pokaže da li je riječ o krivičnom djelu samoubistvo ili ubistvo.

Podsjećamo Hašimović je već duže vrijeme imao problema sa braćom svoje supruge. Njihovi inicijali iz policijskog zapisnika odgovaraju javnim apelima pčelara da mu je život ugrožen još početkom jumna ove godine.

Podsjećamo na njegov apel, na koji izgleda niko nije reagovao – ni policija, ni medicinske ustanove, ni supruga, ni njena braća. Sada, kada je pala mrtva glava kreće istraga.

Mi pitano – da li se ova tragedija mogla spriječiti pravovremenom i adekvatnom inervencijom nadležnih organa. (Naj portal)

PROČITAJTE ŠTA JE HAŠIMOVIĆ GOVORIO U JUNU OVE GODINE

Muke visočkog pčelara Osmana Hašimovića: NISU GA ZAJMILE PČELE, NEGO GA ISTJERALA ŽENA IZ KUĆE

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending