Pratite nas

Info

Korona ne bira: UMRLA JE MAJKA TRI DANA STAROG SINČIĆA

Published

on

Navikli su ljudi na vijesti o smrti od korone. Kao da smo svi svjesni da čekamo red. Ali, kada stigne vijest da je od posljedica korone umrla 37-godišnja majka, koja je samo prije tri dana na svijet donijela sina. Prije novorođene bebe, imala je još dvije kćerke.

Tragično preminula Belma Šoljanin je u 35. sedmici trudnoće primljena u Izolatorij Podhrastovi, a porođena je prije tri dana na GAK-u, te potom ponovo vraćena u izolatorij.

Belma Šoljanin je kao majka i psiholog, svojim savjetima pomogla velikom broju njih i njena prerana smrt je bez sumnje pogodila više od 61.000 žena koje su članice grupe Centar za trudnice i mlade majke.

Osim tek rođenog sina, iza Belme su ostali suprug i dvije kćerke.

Za života, kao aktvistkinja, Belma je poručivala da zdravlje nema alternative. Jednom prilikom je kazala slijedeće:

“Svi smo odgovorni za svoje zdravlje, ali posebnu pažnju uvijek moramo pružiti najmlađim kategorijama našeg društva i misliti na njihovu dobrobit”.

Ona je bila žestoki protivnik duhana, Vodila je kampanje za izmjenu zakona o kontroli duhana u cilju zabrane pušenja u svim zatvorenim javnim prostorima, te potpsivala peticije.

Nije uspjela. Nažalost, smrt je bila brža. Korona je odnijela još jedan živor! (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending