Pratite nas

Poznati

Kakva je to “Kamata” koju najavljuju Ivana Selakov i Amar Gile?

Published

on

“Ličilo nam je na sreću, Al’ se nije dalo, Ličilo na zauvijek, Ali to za malo …“riječi koje koje intrigiraju i najavljuju hit ove godine, a koji potpisuju Ivana Selakov i Amar Jašarspahić Gile, u svom novom, zajedničkom duetu.

Inače i za Ivanu i za Gileta kažu da su majstori za duete i da mnogobrojne kompozicije, su doživjele popularnost upravo zato što su jedno od njih dvoje učestvovalo u njenoj realizaciji.

Onda možete zamisliti kako su nas sve prijatno iznenadili prije gotovo četiri godine kada su njih dvoje snimili svoj prvi zajednički duet, pjesmu “Boli, boli“. Pjesmu koja je te 2020. bila sigurno jedan od najvećih hitova. Zanimljivo je i to da je pjesmu „Boli, boli“ napisao Husa Beat Street, momak koji ovih dana oduševljava u ulozi Džeja.

Zbog svega toga zainteresovala nas je najava novog dueta u kome glasove ponovo ukrštaju Ivana i Gile. Pjesma pod nazivom „Kamata“ očekuje se uskoro uz bogat i luksuzan video spot. Ne sumnjamo da je to još jedan hit koji potpisuju ovo dvoje fenomenalnih vokalnih solista, a dok se on ne pojavi imamo ovu malu crticu iz pjesme da pjevušimo …

Poznati

Kome Šejla poručuje: LAKŠE JE NAGOVORITI LJUDE NA ZLO, NEGO NA DOBRO I LJUBAV

Published

on

Šejla Zonić

LAKŠE JE NAGOVORITI LJUDE NA ZLO, NEGO NA DOBRO I LJUBAV

Iako je i prošle subote oduševila sve u „Zvezdama Granda“ i kao po običaju osvojila maksimalni broj glasova žirija, takmičarka Šejla Zonić tvrdi da joj je ovo bio jedan od najtežih nastupa.

Pjevačica je otkrila da je pred prošlonedjeljno snimanje preživjela agoniju zbog zdravstvenog stanja. A dotakla se i supruga Armina koji je između dva kruga donio iznenadnu odluku.

Iako je oduševila žiri, takmičarka priznaje da joj nije bilo lako na sceni.

– Ja sam mnogo zadovoljna, ali mi je ovo do sada bio najteži nastup. Valjda kako idemo sve dalje, gleda se sve sitnije, pa su tu i nervoza i stres. Ogromna je odgovornost, ne samo po pitanju pjevanja, nego i stajlinga, ponašanja, bukvalno cio paket. Sada nam žiri stvarno traži dlaku u jajetu, sve je veći izazov, ali sam zadovoljna, prošla sam direktno, Bože, hvala ti” – rekla je Šejla za Grand.

A na svom FB profilu poslije svega citirala je Mešu Selimovića iz književnog djela “Tvrđava”.

– Lakše je nagovoriti ljude na zlo i mržnju nego na dobro i ljubav. Zlo je privlačno, i bliže je ljudskoj prirodi. Za dobro i ljubav treba izrasti, treba se pomučiti – Meša Selimović.

 

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending