Pratite nas

Parapsihologija

Kako vam tepa, kazuje dosta o partneru: DA LI STE NJEGOVA LJUBAV, KROFNICA, SRCULENCE, GUZA, RIBICA, MAČKA…?

Published

on

Potpuno je normalna stvar da u vezi poslije nekog vremena, zovete jedno drugog različitim nadimcima.Imena od milja uglavnom nastaju spontano, a nekad mogu i da potpuno zamijene lična imena. Ljubavni terapeuti tvrde da postoji veza izmežu imena iz milošte i prave prirode vašeg odnosa u vezi. Stručnjaci sa portala Her norm, istakli su najčešće nadimke i šta bi oni mogli da znače u vezama

Gospođice
Neke ankete su pokazale da se uglavnom radi o korporativnom tipu muškarca, takoreći na određenoj “poziciji”. Voli što je bitan, ima stav i mišljenje da je svaka žena dama. Nerijetko nose markirane stvari, uvijek lijepo mirišu i misle da su ljepilo za žene. Ipak, u većini slučajeva, pokaže se da nema duha, niti sa njim ima smijeha i zabave. Veliki su materijalisti i u odnosu, osim novca, uglavnom nemaju šta da ponude.

Ženo
Kada najprije u šali krene da vas zove “ženo”, pa mu to poslije pređe u naviku, znajte da imate posla sa pravim muškarcem. U vama definitivno vidi nešto više od prolazne avanture, ali želi da ide dan po dan. Ne obećava ništa, ali voli i zemlju po kojoj hodate i to i pokazuje. Pristojan je i obrazovan. To je stabilan muškarac koji se ne boji vezivanja.

Princezo
Ovo su uglavnom malo stariji tipovi, nekada frajeri i glavne faca u gradu. Siguran je u svoju muževnost i svjestan je da žene padaju na njega. Opušten je i uglavnom iskren. Kao partner je pouzdan, drag i romantičan. Muškarac koji je istjerao sve svoje bubice, pa je zato savršen ako volite malo starije tipove.

Gospođo
Neke ankete su pokazale da ukoliko vas zove ovako, vjerovatno je veoma duhovit tip. Ležeran je i opušten, ispoštovaće vaše želje ali se ne opterećuje stvarima. Na njega ne možete da se naljutite, on za sve ima rješenje. Nije materijalista. Od njega možete da očekujete sve najbolje i tvrdi se da ćete uživati u vezi sa ovakvim muškarcem ako volite malo opuštenije tipove.

Bucka, puslice, krofnice, debelice…
Iako vjerujemo da većini ovakvi nadimci nisu pretjerano simpatični, zapravo pokazuju da vas voli u svim oblicima. Dopadate mu se vi, ali i vaše tijelo, ma koliko bile nezadovoljne istim.

Bebo, bejbe ili lutko
Ovakvi nadimci uglavnom upućuju na to da vas posmatra kao seksualni objekat a manje kao partnerku za duže staze. Privlačite ga, dopadate mu se fizički ali, nažalost, u većini slučajeva, ne misli s vama toliko ozbiljno kao što ste vjerovale.

Anđele
Pravi je romantik. Zapravo, vjerovatno ste oboje. Kad se naljutite na njega, vjerovatno vas pokušava smekšati slatkim tepanjem.

Kraljice
Ako te ne zove princezo, nego kraljice, onda je vaša veza na jednoj sasvim drugom nivou. Terapeuti tvrde da je vjerovatno izuzetno zaljubljen u vas. Bukvalno bi vam jeo iz ruke. Najbitnije je da ostanete na istoj talasnoj dužini i da i vi tretirate njega poput svog kralja.

Guzo, ribice, mačkice…
Ovo spada u red onih malo intimnijih nadimaka. Ovakvi tipovi muškaraca su uglavnom drski ali veoma otvoreni. Jasno će vam staviti do znanja da mu se dopadate i da ga seksualno privlačite. Vrlo je seksi u tom svom bezobrazluku. Stalno je nasmijan, zavodljivo vas gleda. Stalno citira knjige, filmove, recituje… Filozofira. Ima savršene manire i nevjerovatne priče. Voli vas, ali voli sve žene i nikada neće biti samo vaš, iako savršeno zna da upakuje priču da ste vi jedini.

Draga, zlato, srce, dušo..
Neko bi rekao dosadno, a mi se apsolutno slažemo. I ne samo to! Neka istraživanja su pokazala da ovakve, klasične nadimke, uglavnom koriste muškarci koji se ne trude da sa vama ostvare ozbiljniju vezu. Ne samo što je to idealno rješenje ukoliko vam zaboravi ime, već je veoma moguće da je većinu svojih bivših partnerki tako zvao.

Slatkice, mišice, zečice…
Da, većini je slatko kada ih partner ovako zove. Umanjenice govore da sebe smatra stabilnijim i snažnijim u vezi, odnosno, vašim zaštitnikom. Sa jedne strane, to može biti veoma slatko, ali, sa druge, to može dovesti do toga da ne smatra ozbiljnom i da možda vjeruje da vam je u svemu potrebna pomoć. (Foto:Freepik)

Parapsihologija

PROKLETSTVO LOTO DOBITNIKA: Osvojili veliki novac, pa doživjeli jezive sudbine

Published

on

PROKLETSTVO LOTO DOBITNIKA: Osvojili veliki novac, pa doživjeli jezive sudbine

Nasumičan izbor brojeva im je promijenio živote iz korijena, donio im je veliki novac, ali i velike nesreće

Sudbine ovih loto dobitnika su jezive. Kada pročitate ovaj tekst, biće vam drago što niste jedan od “sretnih dobitnika”.

Plastične operacije

Džejn Park
Najmlađa dobitnica lutrije, uzela je 1,5 milion eura, a sve je potrošila na putovanja, provod i plastične operacije.

– Dobitak mi je upropastio život. Nikom ne želim moju sudbinu, mislim da se nikad neću oporaviti od toga šta sam uradila sa svojim životom – rekla je ona.

Vilijam Bad
Vilijam Bad je osvojio 1,2 miliona dolara, a sav novac je potrošio u roku od godinu dana. Bivša djevojka ga je tužila i tražila trećinu dobitka, a rođeni brat je završio iza rešetaka jer je unajmio plaćenog ubicu da ga ubije.

Vilijam je i sam završio u zatvoru nakon što je izvršitelju pucao u glavu. Umro je 2006. godine u velikoj bijedi.

Lara i Rodžer
Premiju koju su osvojili su potrošili na luksuzne automobile i kuće, a iako su do tad živjeli skladno, situacija se promijenila. Počele su svađe i prepiranja. Da nesreća ne ide sama govori i podatak da im je u požaru izgorjela kuća do temelja, a s obzirom da nije bila osigurana, izgubili su veliku svotu novca.

Godinu dana od osvajanja novca, oni su se razveli, a na bankovnom računu im nije ostao ni cent.

Edrijen i Džilijan Bejford
Nekoliko mjeseci nakon osvajanje nagrade, život im je pretvorio u pakao. Novac je nestao, brak im se raspao, doživjeli su i tešku saobraćajnu nesreću.

Udžroj Kan, umro je od trovanja cijanidom, samo dan nakon što je “izgrebao” premiju od 435.000 dolara.

Raskalašen život

Džerald Musvagon je 1998. dobio deset miliona dolara. Sve je potrošio na raskalašan život, a nakon nekoliko godina se objesio. Razlog – očaj zbog protraćenog života.

Martin i Kej su zaokružili tačne brojeve na listiću, ali nagradu nisu mogli da podignu, jer su izgubili tiket. Advokati su sedam nedjelja dokazivali da su pogodili pravu kombinaciju i na kraju i uspjeli.

Međutim, zakonski rok od 30 dana za podizanje nagrade je prošao, pa su oni ostali bez novca. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending