Pratite nas

Izdvojeno

Još jedna slavna ličnost umiješana je u smrt Metjua Perija

Published

on

Još jedna slavna ličnost umiješana je u smrt Metjua Perija

Još jedna slavna ličnost povezana je sa istragom smrti Metjua Perija (Matthewa Perryja) uzrokovane drogom. Novi izvještaj govori o njihovoj zajedničkoj ovisnosti.

Istraga policije Los Angelesa o Perryjevom predoziranju ketaminom otkrila je umiješanost još jedne osobe, prenosi InTouch.

Još uvijek neimenovana žena je navodno tvrdila da više ne koristi narkotike, ali je, prema izvoru, bila “hodajuća apoteka”. Navodno su se pojavile fotografije koje prikazuju ženu s Perryjem u ordinaciji doktora koji mu je prepisivao ketamin.

Njih dvoje bi se međusobno upućivali svojim ljekarima kako bi nabavili drogu. Često bi se povjeravali jedno drugom o svojim bitkama s ovisnosti, tvrdi izvor.

Anonimna slavna ličnost je druga osoba koja je povezana s Perryjevom smrću nakon što je imenovana bivša supruga Charlieja Sheena Brooke Mueller.

Podsjetimo, Perry je pronađen bez svijesti u hidromasažnoj kadi svog doma u Los Angelesu 28. oktobra 2023. i umro je u 54. godini.

Umro je od akutnih efekata ketamina i utapanja, pokazala je njegova obdukcija, a glumac je imao slične količine ketamina u svom organizmu kao bolnički pacijent pod opštom anestezijom.

Glumac je otvoreno govorio o primanju terapije tj. infuzija ketamina kao tretmana za depresiju.

Izdvojeno

Pjevačica zatekla muža u krevetu sa drugom: ‘LJUBAVNICU SAM GOLU IZBACILA NAPOLJE’

Published

on

Pjevačica zatekla muža u krevetu sa drugom: ‘LJUBAVNICU SAM GOLU IZBACILA NAPOLJE’

Pjevačica Lepa Lukić čak četiri puta se udavala, a naročito je bilo bolno kada je doživjela prevaru.

Poslije braka sa Tomom Lukićem, sa kojim je, kako je sama pričala, proživjela pakao zbog njegove ljubomore, pjevačica se 1977. godine udala za tada uspješnog estradnog menadžera Vladimira Perovića.

Oni su bili sedam godina u braku, sve dok muža nije uhvatila u preljubi.

Vlada je prevario Lepu u njihovom porodičnom domu, a odmah poslije toga su okončali bračnu zajednicu.

– Rekla sam da idem na deset dana u inostranstvo da pjevam. Odvezao me je do aerodroma. Cmok, cmok. Ja, kao bajagi, odem, ali sam se vratila iste večeri. Zatekla sam ih kada su se raspremili u spavaćoj sobi. Nju sam izbacila napolje onako gologuzu! Molila me da joj dam odjeću, a ja joj nisam dala. Poslije sam joj bacila garderobu niz stepenice i otjerala je napolje – ispričala je pjevačica u jednom intervjuu.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Međutim, budući da je on danas u braku sa Suzanom Perović, mnogi su pomišljali da je kraljicu narodne muzike prevario upravo sa njom.

Suzana je nedavno govorila o ovome i otkrila da li je u pitanju ona ili neka druga ženska osoba.

– Naopako! Kao prvo, ja sam i dalje u braku sa njim… Kako i zašto i zbog čega, to je samo moja stvar. Mi smo izloženi javnosti, tako da ljudi prave špekulacije na razne načine – rekla je Suzana.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending