Pratite nas

Parapsihologija

Ispunjava se zlokobno proročanstvo o Kamili: ‘PLATIT ĆE ZA DIANU’

Published

on

Foto: Reuters/Pixsell

Ispunjava se zlokobno proročanstvo o Kamili: ‘PLATIT ĆE ZA DIANU’

Mnogi se bave životima članova kraljevske obitelji, a prije dvije godine jedna je astrologinja prorekla sudbinu kraljice Kamile (Camille).

Težak period

Britanska kraljevska obitelj prolazi težak period, a razlog tome je što su čak dva člana obitelji teško bolesna. Zbog bolesti kralja Čarlsa (Charlesa) u pitanje je čak dovedena i budućnost monarhije. A nisu ih zaobišle niti razne teorije zavjere i nagađanja koja su obišla svijet uzduž i poprijeko.

Mnoge je obožavatelji britanske kraljevske obitelji tako začudila i zabrinula nedavna bizarna objava o navodno točnom datumu smrti kralja Charlesa III. To vjerovatno i ne bi toliko odjeknulo da u istoj objavi, a koja je osvanula u julu 2022., nije navedeno da će kraljica Elizabeta preminuti 8. septembra te godine, što se na kraju pokazalo i istinitim, piše Večernji.hr. 

Također, spominjalo se i Nostradamusovo proročanstvo u kojemu se govorilo i da će “otočnog kralja” naslijediti osoba “koja nema obilježja kralja”. To je mnoge navelo na pitanje – što će se dogoditi s princem Williamom i hoće li na njegovu sudbinu utjecati supruga Kate Middleton koja prolazi doista težak period.

Međutim, osoba koja je ostala u sjeni jest kraljica Camilla koja, iako je na sebe preuzela neke od kraljevskih dužnosti, ostala je u pozadini… Ipak, britanski astrolozi tvrde da Camilla ima itekako važnu ulogu i to upravo iza kulisa. To je ustvrdila poznata Debbie Frank, inače osobna astrologinja pokojne princeze Diane, koja tvrdi da je Camilla spremna za velike promjene koje je čekaju.

Natalna karta

Camillina natalna karta govori o “moći iza prijestolja”. Njoj je odgovaralo da bude iza kulisa sve ove godine jer je vrlo privatna osoba. Ono što se promijenilo jest činjenica da njena moć postaje vrlo vidljiva. No ona će uvijek svoj privatni život nastojati držati u svom domu gdje se može skloniti – kazala je Debbie.

Astrologinja Jessie Adams je za britanske medije još prije dvije godine prorekla da će 2023. godina za Camillu biti značajna, no vjerovatno ne na način koji bi se njoj svidio.

Tada je tvrdila da će te godine, odnosno prošle 2023. Camillu sustići karma za stvari koje je radila u prošlosti.

– Kada kažem karma, mislim na to da će joj se na neki način vratiti ono što je učinila drugima – objasnila je Jessie.

Osim toga, astrologinja je istaknula i da će se tokom 2023. godine Kamili vratiti karma za dva perioda njena života. Onaj od decembra 2004. do juna 2006. te za razdoblje od aprila 1986. i novembra 1987. Ako se prisjetimo, 1986. Camilla je imala aferu s Charlesom koji je tada bio u braku s princezom Dianom. Tako u nema puno nagađanja na što se tačno ta karma odnosi.

Kobna sudbina

A astrologinja je i sama kazala da joj slijedi karma, navodeći: “Za Dianu.”

Iako je vijest o bolesti kralja Charlesa objavljena u februaru ove godine, zapravo je mala vjerovatnost da je njegova dijagnoza javnosti objavljena čim su doznali za nju. To bi zapravo značilo, prema pisanju britanskih medija, da se kralj vjerovatno razbolio 2023. godine.

Te je godine, kao što je već i navedeno, Camilli najavljena kobna sudbina. A astrologinja je naglasila kako će se “vraćanje karme” dogoditi tokom 2023., 2024. i 2025. godine.

Parapsihologija

Baba Vanga je dala dosta strašno predviđanje za 2025. godinu

Published

on

Ukoliko svjetska situacija već nije dovoljno zastrašujuća, legendarna mističarka Baba Vanga mogla bi dodatno potaknuti strah.

Slijepa Bugarka

Ova slijepa bugarska proročica, čije je pravo ime Vangeliya Pandeva Gushterova, pripisuje se predviđanju nekih od najvećih događaja u povijesti. Uključujući černobilsku katastrofu, napade 11. septembra, pandemiju COVID-19 i smrt princeze Diane.

Iako je preminula prije gotovo 30 godina, mnogi i dalje s velikom predanošću prate njena proročanstva. Njeni vjerni sljedbenici tvrde da su se mnoga njena predviđanja ostvarila dugo nakon njezine smrti. A još ih je mnogo za ispuniti – pod uvjetom da Zemlja preživi dovoljno dugo da ih svjedoči.

Prema Baba Vangi, konačni pad čovječanstva i početak naše propasti započet će 2025. godine. Iako se sam kraj svijeta neće dogoditi iduće godine, taj će datum označiti početak događaja koji će kulminirati našom propasti. Drugim riječima, 2025. godina bit će početak kraja.

Što je sve prorekla

Mediji su objavili vremensku crtu navodno postavljenu od strane ove ikonične mističarke:

2025 – Rat u Europi: Neodređeni sukob u Europi, koji će desetkovati populaciju kontinenta, bit će događaj koji će započeti pad čovječanstva.

2028 – Istraživanje Venere: U očajničkoj potrazi za novim energetskim izvorima, poslat ćemo misiju na Veneru, planet koji je poznat po svojim nepodnošljivim uvjetima.

2033 – Otapanje ledenih: kapa Baba Vanga je predvidjela da će razorni učinci klimatskih promjena dovesti do otapanja polarnih ledenih kapa, uzrokujući drastičan porast globalne razine mora.

 

2076 – Povratak komunizma: Svijet će doživjeti povratak komunizma, ne samo u bivše sovjetske države, već će se proširiti na cijeli svijet.

2130 – Kontakt s vanzemaljcima: Čovječanstvo će navodno uspostaviti kontakt s vanzemaljcima za nešto više od jednog stoljeća.

Kraj svega

2170 – Globalna suša: Klimatske promjene će nastaviti razarati planet, a u ovom će trenutku svijet zahvatiti suša.

3005 – Rat na Marsu: Bez obzira hoće li ga započeti vanzemaljci ili ljudi koji su kolonizirali Crveni planet, rat će izbiti između Zemlje i civilizacije na Marsu.

3797 – Kraj svijeta (otprilike): Zemlja više neće biti sposobna podržavati život, što će natjerati ljude da napuste našu voljenu planetu i nasele se u druge, neodređene dijelove svemira.

5079 – Kraj svega: Ovo je navodno godina konačnog kraja. Što će točno podrazumijevati, ostaje nepoznato. Svijet već više od hiljadu godina neće biti nastanjiv, pa se pretpostavlja da će to označiti kraj svemira ili samo kraj borbe ljudske rase.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending