Pratite nas

Poznati

Hana Hadžiavdagić pozirala u dresu Hrvatske i kupaćem kostimu

Published

on

Hana Hadžiavdagić pozirala u dresu Hrvatske i kupaćem kostimu

Influenserica Hana Hadžiavdagić pružila je podršku Hrvatskoj na Evropskom nogometnom prvenstvu pozirajući u dresu i donjem dijelu kupaćeg kostima.

Hadžiavdagić koja trenutno sa suprugom odmara na Rabu prije današnje utakmice Hrvatske i Španije, odlučila je pružiti podršku Vatrenim.

Pozirala je noseći samo dres i crni donji dio kupaćeg kostima, a na Instagramu je podijelila i snimak na kojem sjedi na brodu okrenuta leđima.

Može se vidjeti da na dresu stoji broj jedan i njen nadimak “opet najljepša”.

“Srce vatreno” – napisala je uz snimak, a na storyjima je pokazala kako sa suprugom pjeva navijačku pjesmu istog naziva.

Influenserica rođena u Sarajevu već godinama živi u Zagrebu, a i prethodnih godina je svojim navijačkim izdanjima privlačila pažnju.

– Da, dijete sam ratnog Sarajeva. Da, navijam svim srcem za Hrvatsku. Da, navijala sam svim srcem za Srbiju. Zapamtite, ako ste zatrovani mržnjom, nikada nećete imati sreće u životu. Otvorite malo prozore vaših zatrovanih mozgova, jer život je lijep onoliko koliko si dobar komšija ili vam ga susjed – poručila je 2018. godine.

Poznati

Pogledajte Šakirin spektakl na poluvremenu Copa Americe

Published

on

Pogledajte Šakirin spektakl na poluvremenu Copa Americe

Kolumbijska pjevačica Šakira (Shakira) nastupila je sinoć na poluvremenu finala Copa Americe na stadionu Hard Rock u Miami Gardensu. Oduševila je naravno energičnim performansom, ali i specijalnim efektima.

Njen nastup je sadržavao i AI elemente koji su uključivali veliku vučicu koja je zavijala na samom početku nastupa. Nakon toga se na bini pojavila kolumbijska pjevačica.

Shakira je stigla u svjetlucavoj kombinaciji srebrnog topa i kratke suknjice te uklađenim čizmama.

Tokom izvođenja energične uvodne pjesme i hita koji joj je obilježio karijeru “Hips Don’t Lie”, pridružila joj se gomila plesača. A pirotehnika je upotpunila doživljaj.

Za njenu izvedbu pjesama “Te Felicito”, “TQG” i “Puntería” sa njenog poslednjeg albuma “Las Mujeres Ya No Lloran”, zeleni plamen, lebdeći crveni dragulji i more smaragdnozelenih talasa okruživali su binu.

Shakira će krenuti na svjetsku turneju koja počinje u novembru i to u Acrisure Areni u Palm Desertu u Kaliforniji 2. novembra. To će biti prva turneja kolumbijske zvijezde od 2018. godine.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending