Pratite nas

Info

Gradonačelnik ozbiljan: ZABRANA SEKSANJA DO 31.10, I U KREVETU METAR RAZDALJINE!

Published

on

Gradonačelnik sicilijanskog grada Mesine Kateno de Luka, poznat po svojim nediplomatskim i oštrim porukama, upozorio je građane u video-obraćanju iz svog kabineta da poštuju ograničenja i zabrane uvedene u vrijeme epidemije korona virusa.

On je podsjetio da nije dozvoljeno grupno druženje, ni “romantični ribolov”, što je lokalni izraz za ljubavne sastanke.

“Čuvajte se ako otkrijem da se ljubite, grlite a ni ‘ono drugo’ nije dozvoljeno”, poručio je De Luka.

“Za sada, na ljubavnom planu, moramo se držati totalne apstinencije. Da se razumijemo, teško onome ko prekrši pravilo o apstinenciji. I ponavljam još jednom, do 31. oktobra na snazi je totalna apstinencija”, bio je ubjedljiv.

U obraćanju poručio je konkretno građanima Mesine da moraju da se uzdrže od seksualnih odnosa, i da čak i u kući i u krevetu moraju da drže međusobni razmak od najmanje jednog metra.

Ranije je De Luka uveo dronove da bi kontrolisao da li građani Mesine poštuju zabranu izlaska iz kuće.

Dronovi su nadlijetali ne samo gradske ulice, već i sela i šumske puteve, a opremljeni su zvučnicima preko kojih se gradonačelnik ljutito obraćao onima koji su bili napolju, a nisu smjeli.(Naj portal/Tanjug)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending