Pratite nas

Zanimljivosti

Gora od bolesti: MUŠKA ŠKRTOST JE POROK!

Published

on

Nijedna žena koja iole drži do sebe i koja je iole sposobna da se o sebi stara neće od muškarca tražiti, pa ni očekivati, da na nju troši “neviđene“ sume novca. Biće suviše ponosna za tako nešto, i ponosna na to što je u stanju sama da zaradi za ono što želi.

Međutim, povremeni pokloni i čašćavanja jesu lijepi kao gest, kao znak pažnje (dijeljenje troškova kada živite zajedno se podrazumijeva).

Muškarac koji baš nikad, ili vrlo teško i nevoljno, plaća nešto nekom drugom, bilo da se radi o kupovini poklona za partnerku ili o čašćavanju društva, djeluje ženama veoma odbojno. Niti je privlačan, niti je džentlmen, kavaljer.

A ako još i zahtijeva od partnerke da plaća njegove račune, može da očekuje da ga ona uopšte ne smatra muškarcem.

Ova pojava nije tako rijetka, a za ovaj problem psiholozi kažu da nije naivan, jer se vrlo teško ili nikako iskorjenjuje. Čovjek treba da zrači samopouzdanjem i bezbrižnošću: imao ili ne imao novca. Nedostatak novca nije razlog za tugu. To je samo motivacija za akciju.

Postoje muškarci koji ne sjede na parama, ali će poslednju marku dati onome kome je potrebno. Postoje i oni koji žive kao “bubreg u loju”, ali najviše od svega vole da se cjenkaju. To su karakteristike škrtice, odnosno cicije.

Postoje dvije stvari na kojima muškarac ne treba da štedi: žene i piće. I djeca, ali ona su nastavak ovog sa ženom. Škrt čovjek je najčešće glup čovjek. Ako se malo bolje zagledate shvatićete da tu nema velike razlike.

Savjet: ako vidite da je vaš momak škrtica, bježite od njega. Liječenje može da potraje godinama, a samo se nekolicina zaista izliječi. (Objektiv.rs)

Zanimljivosti

Pjevač u bolnici: OPERISAN ERA OJDANIĆ

Published

on

Foto: Alo.rs

Pjevač Era Ojdanić operisan je danas, 20. maja, na Kliničkom centru u Beogradu.

Njegovo unuk se oglasio i otkrio i otkrio da se sa njim čuo pred operaciju, ali da još uvijek ne zna kako je sve prošlo, piše Kurir.rs.

– Čuo sam se sa njim pet minuta prije operacije. Ušao je u operacionu salu oko 10 sati. Operisan je. Sve je OK i zvat ću ga kasnije, pošto telefon nije sada od njega – rekao je za Kurir unuk Uroš Anđelić.

Ojdanić je imao probleme sa bruhom.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending