Pratite nas

Poznati

Goca Božinovska: VADILA BIH GA S PJESMOM!

Published

on

Pitali Gocu Božinovski da li bi se okrenula poljoprivredi, ako korona potraje, a nastavi “suša tezgi”. Evo šta je odgovorila:

U ovim poganim vremenima nikome nije lako, pa ni pjevačima. Hvala Bogu nešto sam stekla u minulim godinama, pa još uvijek nisam gladna, ali ako zatreba od GOca da kopa krompir ili da bere kukuruze. Vadit ću ga s pjesmom.

POdsjeća nas da je u djetinjstvu radila sve na poljoprivredi; kopala krompir, kosila, plastila…

“Ja sam i kopala krompir i uživala u luksuzu. Ne stidim se toga što sam radna. Sutra ću, ako nekome zatreba rado otići da pomognem da se vadi krompir- kaže Goca. (Naj portal)

Poznati

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Published

on

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Mnogi su savjetovali Šejli Zonić da se ne prijavljuje u takmičenje “Zvezde Granda”, kao i da se ne pojavljuje u Grand produkciji.

Danas, kao četvrtifinalista 17. sezone i prvi favorit za pobjedu, ima dovoljno dokaza da im pošalje pozdrav.

– Neće prepoznati tvoje vokalne sposobnosti i tvoj kvalitet, ponižavaće te komentarima. Tamo se neće prepoznati da si akademski obrazovan muzičar, niti da si nastupala po cijelom svijetu, tebi ne treba Grand… I šta sve ne – prisjetila se Šejla nekih komentara.

A šta se zapravo desilo?

– Da nisam otišla na Grand i dalje bi za mene znao samo mali broj ljudi. To dokazuje činjenica da sam, nakon odlaska iz Divanhane, za četiri mjeseca, uključujući i čitavo ljeto, imala NULA upita za nastupe. Samo vas molim da me više ne pitate zašto sam se prijavila za Grand jer sada imam upita za nastupe toliko da fizički ne mogu stići najmanje 50 odsto i napokon imam priliku da gradim karijeru – zapušila je Šejla usta kritičarima i objavila snimak na kom vidimo da Snežana Đurišić komentariše kako je Šejla za nju već pobjednica.

– Hvala svima na podršci i šaljem samo ljubav! VOLIM VAS – napisala je Šejla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending