Pratite nas

Parapsihologija

Feng šui za harmonične bračne odnose i sreću: GDJE U DOMU POSTAVITI UGAO LJUBAVI?

Published

on

Feng šui tehnika pomaže da u pravom smjeru kanališemo pozitivnu energiju i privučemo željene stvari u svoj dom i svoj život. Ako je vaša najveća feng šui želja da privučete ljubav, srodnu dušu i harmoničan partnerski odnos, onda prvo pronađite u domu ključne tačke za romantiku, odnosno ugao ljubavi.
Bagua mapa podrazumijeva 8 različitih feng šui polja u kući i svako polje se odnosi na jedan aspekt života. Polje u bagua mapi koje se odnosi na ljubav i brak naziva se “Kun” gua.

Prema tradicionalnom kineskom feng šuiju, ugao ljubavi nalazi se na jugozapadnom dijelu vaše kuće.
U svakoj prostoriji u jugozapadnom dijelu možete aktivirati vaš ugao ljubavi, ali najbolje je da ga napravite u najudaljenijoj prostoriji sa desne strane ulaznih vrata. Uz pomoć kompasa pronađite jugozapad u vašem domu.

Najbolje bi bilo aka bi to bila vaša spavaća soba, jer je ova prostorija u kući najpogodnija za privlačenje ljubavi. Ipak, ako je neki drugi prostor na jugozapadu, možete i tu aktivirati ugao ljubavi. Važno je samo da prostorija bude uredna, bez puno stvari, čista i svijetla.

Evo kako treba da aktivirate feng šui ugao ljubavi:
1. Stavite u ugao neki drag predmet u crvenoj ili ružičastoj boji.

2. Okačite sliku na kojoj su naslikane životinje ili ljudi u paru ili stavite par figurica. Bitno je da sve bude u parovima, Možete staviti i dva predmeta (par) koja vas najviše asociraju na ljubav.

3. Neka ovaj prostor bude udoban i prijatan. Stavite u ugao ljubavi nešto mekano i nježno, pout ćebeta od vune ili prekrivača od čistog pamuka.

4. Ljubav treba da procvjeta! Feng šui ugao ljubavi možete aktivirati i pomoću cvijeća, naročito orhideje koja se u ovoj tradiciji smatra kao najbolja biljka za privlačenje ljubavi.

5. Budite kreativni. Iskoristite svoju krativnost i organizujte ugao ljubavi kao zasebno mjesto u domu u kojem ćete se osjećati privlačno.

6. Svijeće kao simbol romantike. Neka ovaj kutak u domu ispune mirišljave svijeće u crvenoj i roze boji.

7. Kristali za privlačenje ljubavi – preporučuje se roze kvarc. Stavite ove kristale u feng šui ugao ljubavi i čekajte da se magija dogodi. (Lovrense)

Parapsihologija

PROKLETSTVO LOTO DOBITNIKA: Osvojili veliki novac, pa doživjeli jezive sudbine

Published

on

PROKLETSTVO LOTO DOBITNIKA: Osvojili veliki novac, pa doživjeli jezive sudbine

Nasumičan izbor brojeva im je promijenio živote iz korijena, donio im je veliki novac, ali i velike nesreće

Sudbine ovih loto dobitnika su jezive. Kada pročitate ovaj tekst, biće vam drago što niste jedan od “sretnih dobitnika”.

Plastične operacije

Džejn Park
Najmlađa dobitnica lutrije, uzela je 1,5 milion eura, a sve je potrošila na putovanja, provod i plastične operacije.

– Dobitak mi je upropastio život. Nikom ne želim moju sudbinu, mislim da se nikad neću oporaviti od toga šta sam uradila sa svojim životom – rekla je ona.

Vilijam Bad
Vilijam Bad je osvojio 1,2 miliona dolara, a sav novac je potrošio u roku od godinu dana. Bivša djevojka ga je tužila i tražila trećinu dobitka, a rođeni brat je završio iza rešetaka jer je unajmio plaćenog ubicu da ga ubije.

Vilijam je i sam završio u zatvoru nakon što je izvršitelju pucao u glavu. Umro je 2006. godine u velikoj bijedi.

Lara i Rodžer
Premiju koju su osvojili su potrošili na luksuzne automobile i kuće, a iako su do tad živjeli skladno, situacija se promijenila. Počele su svađe i prepiranja. Da nesreća ne ide sama govori i podatak da im je u požaru izgorjela kuća do temelja, a s obzirom da nije bila osigurana, izgubili su veliku svotu novca.

Godinu dana od osvajanja novca, oni su se razveli, a na bankovnom računu im nije ostao ni cent.

Edrijen i Džilijan Bejford
Nekoliko mjeseci nakon osvajanje nagrade, život im je pretvorio u pakao. Novac je nestao, brak im se raspao, doživjeli su i tešku saobraćajnu nesreću.

Udžroj Kan, umro je od trovanja cijanidom, samo dan nakon što je “izgrebao” premiju od 435.000 dolara.

Raskalašen život

Džerald Musvagon je 1998. dobio deset miliona dolara. Sve je potrošio na raskalašan život, a nakon nekoliko godina se objesio. Razlog – očaj zbog protraćenog života.

Martin i Kej su zaokružili tačne brojeve na listiću, ali nagradu nisu mogli da podignu, jer su izgubili tiket. Advokati su sedam nedjelja dokazivali da su pogodili pravu kombinaciju i na kraju i uspjeli.

Međutim, zakonski rok od 30 dana za podizanje nagrade je prošao, pa su oni ostali bez novca. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending