Pratite nas

Parapsihologija

Feng šui savjeti: KAKO PRIVUĆI SREĆU I LJUBAV U PORODIČNI DOM?

Published

on

1. Otvorite ulazna vrata.
Sva energija, uključujući i onu potrebnu za romansu, ulazi u vaš dom kroz vrata, zato ih što češće širom otvarajte.

2. Stavite ružičaste ruže u svoju spavaću sobu.
Roze je boja bezuslovne ljubavi, dok je bijela boja rođenja i novih početaka. Stavite nekoliko ružičastih ruža u bijelu vazu, i to na sto koji se nalazi blizu vašeg kreveta ili na drugo mjesto gdje možete da ih vidite. Ove boje u kombinaciji s ružama učiniće da vam ljubav procveta.

3. Stavite činiju s kruškama u kuhinju.
Kuhinja se tradicionalno smatra srcem doma, a stavljanje činije s kruškama na kuhinjski sto kreira simboličnu inspiraciju.

4. Unesite balans u svoj dekor.
Napravite energetsku pozivnicu za suprotan pol, naročito u sobi u koju gosti prvo ulaze. Pogledajte okolo i vidite ima li stvari koje mogu da privuku mušku pažnju. Dekor u vašoj spavaćoj sobi takođe je važan. Imate li samo jednu stolicu u sobi? Da li su jastuci poredani na jednu stranu kreveta? Zapitajte se kako bi vam izgledala soba ako biste je s nekim dijelili. Ako već živite s nekim, a nedostaje vam malo varnica, pokušajte da spavate u crvenoj posteljini. U svijetu feng šuija crvena posteljina je začin u romansi.

5. Uklonite nered sa svojih vrata.
Sektor karijere u vašem domu povezan je s vašim ulaznim vratima. Ako su vrata blokirana, imaćete problema u karijeri. Nered usporava energiju. Uvjerite se da se vaša ulazna vrata u potpunosti otvaraju i da nema nikakvog krša iza njih.

6. Osvijetlite svoj ulaz
Svjetlost treba da obasjava vaša vrata, kao i put do njih. Zato upalite svjetlo na svojoj verandi čak i preko dana. Ako vas brine račun za struju, držite svjetlo upaljeno tri sata dnevno. Ukoliko nemate svjetlo na verandi, upalite ono iz unutrašnjosti kuće.

7. Pronađite svoj omiljeni broj
Odredite sumu novca koju biste željeli da dobijete ove godine i zapišite je na ljubičasti papir, jer je to boja novca po feng šuiju. Pri tom koristite crvenu olovku, jer je to još jedna boja povezana s bogatstvom. Taj papir stavite u novčanik. Kada znate svoj broj, načinili ste prvi korak ka njegovom osvajanju. Još jedan potez može vam donijeti dodatni dohodak. Stavite fontanu u dio kuće koji se odnosi na bogatstvo. Potom stavite devet novčića u fontanu.

8. Uključite šporet
Ukopčajte sve četiri ringle na šporetu na sekundu ili dvije svakog dana. Vaš šporet simbolizuje hranu i izobilje. Zato morate da aktivirate to izobilje – podgrijavajući ga. Takođe, bitno je da vam šporet bude čist jer je to simbol vašeg prosperiteta.

Parapsihologija

PROKLETSTVO LOTO DOBITNIKA: Osvojili veliki novac, pa doživjeli jezive sudbine

Published

on

PROKLETSTVO LOTO DOBITNIKA: Osvojili veliki novac, pa doživjeli jezive sudbine

Nasumičan izbor brojeva im je promijenio živote iz korijena, donio im je veliki novac, ali i velike nesreće

Sudbine ovih loto dobitnika su jezive. Kada pročitate ovaj tekst, biće vam drago što niste jedan od “sretnih dobitnika”.

Plastične operacije

Džejn Park
Najmlađa dobitnica lutrije, uzela je 1,5 milion eura, a sve je potrošila na putovanja, provod i plastične operacije.

– Dobitak mi je upropastio život. Nikom ne želim moju sudbinu, mislim da se nikad neću oporaviti od toga šta sam uradila sa svojim životom – rekla je ona.

Vilijam Bad
Vilijam Bad je osvojio 1,2 miliona dolara, a sav novac je potrošio u roku od godinu dana. Bivša djevojka ga je tužila i tražila trećinu dobitka, a rođeni brat je završio iza rešetaka jer je unajmio plaćenog ubicu da ga ubije.

Vilijam je i sam završio u zatvoru nakon što je izvršitelju pucao u glavu. Umro je 2006. godine u velikoj bijedi.

Lara i Rodžer
Premiju koju su osvojili su potrošili na luksuzne automobile i kuće, a iako su do tad živjeli skladno, situacija se promijenila. Počele su svađe i prepiranja. Da nesreća ne ide sama govori i podatak da im je u požaru izgorjela kuća do temelja, a s obzirom da nije bila osigurana, izgubili su veliku svotu novca.

Godinu dana od osvajanja novca, oni su se razveli, a na bankovnom računu im nije ostao ni cent.

Edrijen i Džilijan Bejford
Nekoliko mjeseci nakon osvajanje nagrade, život im je pretvorio u pakao. Novac je nestao, brak im se raspao, doživjeli su i tešku saobraćajnu nesreću.

Udžroj Kan, umro je od trovanja cijanidom, samo dan nakon što je “izgrebao” premiju od 435.000 dolara.

Raskalašen život

Džerald Musvagon je 1998. dobio deset miliona dolara. Sve je potrošio na raskalašan život, a nakon nekoliko godina se objesio. Razlog – očaj zbog protraćenog života.

Martin i Kej su zaokružili tačne brojeve na listiću, ali nagradu nisu mogli da podignu, jer su izgubili tiket. Advokati su sedam nedjelja dokazivali da su pogodili pravu kombinaciju i na kraju i uspjeli.

Međutim, zakonski rok od 30 dana za podizanje nagrade je prošao, pa su oni ostali bez novca. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending