Pratite nas

Info

Epidemije: KORONA VIRUS OPET „DIVLJA“, EVO GDJE SU NAJVEĆA IZVORIŠTA ZARAZE

Published

on

Nakon vijesti iz regije, ali i iz unutrašnjosti BiH da je broj zaraženih koronavirusom u porastu, nažalost Upozorenje Svjetske zdravstvene organizacije ali i brojnih epidemiologa pokazalo se ispravnim – njihove tvrdnje da je korona virus i dalje prisutan među nama se dokazuju svakodnevno.

Sada je sasvim izvjesno da su javna okupljanja najveća izvorišta zaraze. Epidemiolozi tvrde da su najveće šanse za prenos virusa na svadbama, rođendanima i žurkama.

Epidemiolozi apeluju da se izbjegavaju javni skupovi s obzirom da korona virus nije nestao, te da ćemo neminovno imati ekscesne situacije u radnim okruženjima, studentskim domovima, ali i na privatnim proslavama. Nakon sarajevske OPće bolnice, te alarmantnih vijesti iz Tule, nisu isključene ponovo radikalne mjere izolacije i karantina.

 

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending