Pratite nas

Poznati

Dvorac u kukuruzištu: SEKO, JESIL TO OPET TRUDNA?

Published

on

Popularna Seka Alakesić uživa u čarima porodičnog života. Ako je suditi po onome što predstavlja na društvenim mrežama, a i oni koji je poznaju znaju da je majčinstvo uistinu oplemenjuje.

Sinovi Jakov i Jovan su joj glavna briga i najveći životni izazov. Uz to uživa u oazi koju je opremila u Pazovi. Sagradila je kuću bukvalnu u kukuruzištu.

– Daleko sam i od centra Pazove. Ne bih ovaj rahatluk, slobodu, mir, žubor vode, poj ptica… mijenjala ni za šta na svijetu — kaže Seka.

Sagradila je i bazen u dvorištu. Tu se kupa sa sinovima. Ponekad objavi po neku fotku, poput ove sa mlađim sinom Jovanom. Ugledavši je “pomašala” u crvenom kupaćem kostimu, jedna obožavateljka je upitala: “Jesi li to opet trudna?, a na to je popularna pjevačica, koja je poznata kao osobe bez kompleksa odgovorila:

“Ne, debela sam!(Naj portal/Foto: Instagram)

Poznati

Albino: TEODORA JE SJAJNA, S NJOM STVARI IDU BRZO

Published

on

Teodora, Mahrina i Albino

Mladi i poznati bosanski muzičar Albino je pružio podršku svojoj kolegici Teodori Džehverović na promociji njenog novog albuma.

Albino je imao ve riječi hvale za svoju kolegicu:

– Veoma sam zadovoljan albumom. Sve pjesme odlično zvuče kao cjelina i sviđa mi se njihov redosljed, kako teku jedna za drugom.

Po Albinovim riječima, Teodora je sjajna za saradnju, pa je on snimio još jedan duet sa njom, koji je ona i uvrstila na svoj novi album „Žena bez adrese“. U pitanju je numera pod nazivom „Beograde“.

Uporedio je i rad sa Teodorinom kolegicom Teya Dorom, koja je također bila na promociji Teodorinog novog albuma.

– Njih dvije su potpuno različite ličnosti, pa zahtijevaju drugačiji pristup. Teya Dora je također autor, pa proces stvaranja muzike duže traje, a s Teodorom stvari idu brže – istakao je umjetnik.

Tekst i foto: Slavica Danilović (Naj portal)

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending