Pratite nas

Poznati

Draganin intervju iz 86. godine: ZAŠTO MRZI NOVINARE, O “JUŽNOM VETRU”, U KAKVIM JE ODNOSIMA S DUŠKOM KULIŠEM?

Published

on

Ovo je intervju iz 1986. godine koji je Dragana Mirković dala sarajevskom AS-u. Rijetke su bile zvijezde narodne muzike koje su mogle dobiti naslovnu stranu u ovom tabloidu, čiji je tiraž bio oko 350.000 primjeraka. Dragana je dobila naslovnu, uz tekst “Lijepa Dragana”. Prenosimo intervju kojeg je tada dala ovom tabloidu.

Dragana Mirković se ne može požaliti na dosadašnji tok karijere. Za samo nekoliko godina se vinula među zvijezde narodne muzike I nema disko kuće koja je ne bi rado vidjela pod svojim krovom. U zadnje vrijeme Draganu prate i razne priče, a sve zbog njenog lijepog izgleda.

Nakon prekida saradnje sa Novicvom Uroševićem i odlaska u “Južni vetar” bilo je mnogo priča, čak i problema?

“Zbog problema sam prekinula saradnju sa Urošeevićem. Mislim da on nije profesionalac. Kada sam snimala drugu ploču već je počeo da pije i to nije čovek s kojim mogu da radim.

Na pitanje “Da li je bilo neke pogodbe između Uroševića i Ilića”, pjevačica je kazala:

“Nikakve pogodbe nije bilo. Prešla sam u ruke profesionalaca koji pravilno rade. To je “Južni vetar” i zadovoljna sam.

Nedavno je procurilo da iza sebe imate jedan propali brak. Ima li u tome istine?

“Da li sam bila udata, to može da se proveri. Te priče su potekle od novinara. Sad sam ja došla na red da se o meni nešto loše kaže. Pošto se o meni ništa problematično ne zna, oni su tu da montiraju.

Često ste sa novinarima u svađi. U čemu je problem?

“Ne volim novinare zato što stalno objavljuju neistinite priče. Čim se pojavi fotografija sa nekim od mojih kolega, odmah počnu priče. Ne mogu da kažem kolegi: “Ne, ja neću s tobom da se slikam, zato što si ti muško i zato što se može dogoditi da sutra napišu nešto o nama”. On je moj kolega i moram da ga poštujem.

Poznajete li Duška Kuliša?

“Naravno.

Šta je istina o vašoj vezi?

“Prvi put sam ga upoznala prije četiri godine. Nedavno je objavljena jedna fotografija na kojoj smo zajedno i odmah je krenula priča da smo mi u nekoj šemi. Ta slika je sa jednog koncerta. Privatno se slabo poznajemo i rijetko se družimo. Otkad sam sa “Južnim vetrom” slabije se družimo sa kolegama, srećemo se samo na priredbama.

Koliko tračevi smetaju u privatnom životu?

“Mrzim tračeve i kad bih znala ko prvi počinje te gluposti, ne znam šta bih mu uradila. Strašno se nerviram zbog toga. Ne samo da mi smeta kad nešto lose čujem o sebi nego i o bilo kojoj mojoj kolegici. Grozne su sve te priče koje kruže o pevačima. Poznajem samo nekoliko objektivnih novinara koje cenim i poštujem jer su to ljudi koji pišu samo istinu.

Beogradom se pročula vijest da se uskoro udajete za bogatog Amerikanca?

“Čula sam, ali u Americi sem prijateljice nemam nikoga. Kada budem imala javno ću to reći. A, ko zna, možda ću tamo nekoga i da upoznam (P.R/Naj portal)

Poznati

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Published

on

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Mnogi su savjetovali Šejli Zonić da se ne prijavljuje u takmičenje “Zvezde Granda”, kao i da se ne pojavljuje u Grand produkciji.

Danas, kao četvrtifinalista 17. sezone i prvi favorit za pobjedu, ima dovoljno dokaza da im pošalje pozdrav.

– Neće prepoznati tvoje vokalne sposobnosti i tvoj kvalitet, ponižavaće te komentarima. Tamo se neće prepoznati da si akademski obrazovan muzičar, niti da si nastupala po cijelom svijetu, tebi ne treba Grand… I šta sve ne – prisjetila se Šejla nekih komentara.

A šta se zapravo desilo?

– Da nisam otišla na Grand i dalje bi za mene znao samo mali broj ljudi. To dokazuje činjenica da sam, nakon odlaska iz Divanhane, za četiri mjeseca, uključujući i čitavo ljeto, imala NULA upita za nastupe. Samo vas molim da me više ne pitate zašto sam se prijavila za Grand jer sada imam upita za nastupe toliko da fizički ne mogu stići najmanje 50 odsto i napokon imam priliku da gradim karijeru – zapušila je Šejla usta kritičarima i objavila snimak na kom vidimo da Snežana Đurišić komentariše kako je Šejla za nju već pobjednica.

– Hvala svima na podršci i šaljem samo ljubav! VOLIM VAS – napisala je Šejla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending