Pratite nas

Poznati

Da su živi i zdravi: IVICA KOSTELIĆ PLEŠE SA SVOJIM BLIZANKAMA

Published

on

Na Instagramu je objavljena prelijepa ptografija presretnog Ivice Kostelića, na kojima tatica pleše sa svojim kćerkama blizankama. Fotka je nastala na Mljetu, gdje Kostelići ljetuju. U pozadini svira pjesma ‘Moves Like Jagger’ Maroona 5 i Christine Aguilere. Obitelj Kostelić trenutačno je na ljetovanju na Mljetu

Podsjetimo, Elin Kostelić, supruga bivšeg hrvatskog skijaša 40 – godišnjeg Ivice Kostelića, u martu ove godine rodila je blizanke. Sve dosad par nije objavio fotografije djevojčica, ali sad su ih prvi put pokazali pratiteljima.
Odmah nakon vjenčanja 2014. godine Kostelići su govorili kako žele da imaju veliku porodicu. I imaju! Prije blizanki, dobili su sinove Ivana i Leona .

Poznati

Albino: TEODORA JE SJAJNA, S NJOM STVARI IDU BRZO

Published

on

Teodora, Mahrina i Albino

Mladi i poznati bosanski muzičar Albino je pružio podršku svojoj kolegici Teodori Džehverović na promociji njenog novog albuma.

Albino je imao ve riječi hvale za svoju kolegicu:

– Veoma sam zadovoljan albumom. Sve pjesme odlično zvuče kao cjelina i sviđa mi se njihov redosljed, kako teku jedna za drugom.

Po Albinovim riječima, Teodora je sjajna za saradnju, pa je on snimio još jedan duet sa njom, koji je ona i uvrstila na svoj novi album „Žena bez adrese“. U pitanju je numera pod nazivom „Beograde“.

Uporedio je i rad sa Teodorinom kolegicom Teya Dorom, koja je također bila na promociji Teodorinog novog albuma.

– Njih dvije su potpuno različite ličnosti, pa zahtijevaju drugačiji pristup. Teya Dora je također autor, pa proces stvaranja muzike duže traje, a s Teodorom stvari idu brže – istakao je umjetnik.

Tekst i foto: Slavica Danilović (Naj portal)

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending