Pratite nas

Info

Crna hronika: U GORAŽDU PIJAN ADMIR SJEKIROM KRENUO NA KOMŠIJU DŽEMU

Published

on

Da je 30-godišnjem Admiru Kadriću rakija pomutila razum, juče su se ponovo na djelu uvjerili njegove komšije, porodica, policija, sugrađani… On je već u ranim jutarnjim satima bio “pod gasom”, a kad je u takvom stanju dobije posebnu snagu. Mlatio bi sve redom…

Sudbina je htjela da nabasa na komšiju Džemala Čauševića u Ulici 1. maja. Riječ po riječ, pa umalo nije pala mrtva glava. Naime, Admir je komšiju “komšijski” i krvnički izudarao po glavi, da je Džemo završio u bolnici.

Samo je, poput razjarenog bika, u vidno alkoholiziranom stanju, uzeo manju sjekiru, pa nasrnuo na nesretnog komšiju. Udarao ga je kud je stigao I gdje se ovaj nije uspio odbraniti, a najviše po glavi.

Sreća pa je i Džemal Čaušević snažan momak, a s pijanim napadačem se mogao lakše nositi. Doduše, u pomoć su priskočile i komšije, te sugrađani koji su se zatekli na licu mjesta.

Nakon intervencije policije, tužilaštvo je odredilo jednodnevni pritvor za Kadrića, OPtužen je za pokušaj ubistva, što daje zakonsku mogućnost da mu se produži pritvor na mjesec dana.

Do tada će se, valjda, Admir otrijezniti, ali i ustanove koje su zadužene za liječenje alkoholičara. Možda nakon ovih scena nesretnog ovisnika o alkoholu pokušaju smjestiti u neku ustanovu za liječenje ovisnosti. Tim prioje, što je Admir Kadrić odranije poznat po nasilničkom ponašanju, a već je odležao zatvorsku kaznu zbog nanošenja teških tjelesnih povreda sa smrtnom posljedicom. Također je prijavljivan i za nasilje u porodici.

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending