Pratite nas

Info

Crna hronika: PIJANI BABO I SIN U VLASENICI NAPALI NA PRVE KOMŠIJE

Published

on

Na FB-u se pojavila informacija potrkijepljena slikama, koju potpisuje Amela Jusić iz Vlasenice. Ona u detalje opisuje problem sa komšijama Mensurom Saračevićem i njegovim sinom Midhatom.

“Moj komšija sinoć je došao sa svojim sinom pijan, psujući mom mužu, zvao ga da izađe na put da ga ubije. Kada je muž rekao da neće, on je otišao do kuće, donio motku i pištolj zajedno sa svojim najstarijim sinom Midhatom, te napao na našu kuću. Jedva smo zatvorili vrata, razvalio je vrata i ušao u kuću. Pucali su, lupali i više ne znam još šta – napisala je Arnela.

Nakon intervencije policije, babo i sin Saračevići su pritvoreni na 24 sata. Dok se otrijezne…

“Noćas će izaći, kako da noćim u kući, ko mi garantuje da nas noćas neće pobiti – navela jeAmela, dodajući da njihov komšija maltretira cijelo selo, puca, tuče, a tek nekad završi u pritvoru 24 sata.

“Ne želim da moj muž ide u grob ili zatvor, te da naša djeca proživljavaju trauma – dodala je, te se prisjetila 2012. godine, kada su joj muža isjekli sjekirom, zbog čega je bio u bolnici, a da za to niko nije odgovarao. Sada im je, kako kaže, isti taj komšija došao u kuću da ih pobije, zbog čega su strahujući za svoje živote nakon posljednjeg incidenta izašli iz svoga doma.

Ova drama se odigravala 10. jula u večernjim satima u vlasenićkom Kuljančići. Policija je sačinila zapisnik u kojem, između ostalog, piše:

“Te večeri su otac i sin inicijala M. S. i M. S. polupali stakla na vratima i prozorima porodične kuće, nakon čega je vlasnik O. J. pucao iz gasnog pištolja.

Nakon incidenta, M. S. i M. S. su uhapšeni, a o svemu je obaviješten tužilac u Istočnom Sarajevu. On je naložio da se protiv uhapšenih dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, a da se protiv O. J. dostavi izvještaj zbog izazivanja opće opasnosti. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending