Pratite nas

Info

Crna hronika: DVOJICA MATURANATA IZ MIHOVLJANA OTIŠLI PO DIPLOME, VRATILI IH KUĆI U KOVČEZIMA

Published

on

Velika je tuga u Mihovljanu (Hrvatska) odakle su mladići koji su se jučer utopili u jezeru. Načelnik Bedekovčine kaže kako se dogodila tragedija i da mu je jako žao. Kaže kako je kupanje na jezerima na vlastitu odgovornost…

Prilikom kupanja u jezeru u Bedekovčini nedaleko obale jučer oko 15.30 sati utopili su se mladići u dobi od 17 i 18 godina, obojica maturanti Srednje škole Krapina, koji su upravo na dan kada se tragedija dogodila primili svjedočanstva.

Tiga je još veća kada se zna da su, odmah po završetku srednje škole, imali posao kod jednog poslodavca u Mihovljanima.

Prema izjavama svjedoka, maturanti su bili s trećim prijateljem, te su biciklima došli da se zabave na Plavom jezeru. Našto poslije 15 sati odlučili su da se okupaju u jezerskoj vodi, koja je inače zabranjena za kupanje. Njihov treći prijatelj je ostao da čuva stvari. .

Petnaestak minuta kasnije je čuo smijeh, a nakon toga je jedan počeo pomagati. Počeo se utapati svega pet do 10 metara od obale. Drugi prijatelj mu je priskočio upomoć, ali nije bilo spasa. Obojica su završili pod vodom.

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending