Pratite nas

Poznati

Čeka se Jelenina reakcija: MOŽDA JE NAPAD DJELO OGNJENA VRANJEŠA!?

Published

on

Nakon jutrošnje drame u Beogradu, u kojoj je napadnuti noževima i kamenjem muž Jelene Karleuše, fudbaler Duško Tošić i kondicijski trener reprezentacije Srbije Andreja Milutinović, beogradska javnost je podijeljena. Jedni tvrde da huligani nisu birali, jer su cijelu noć dernečili, a drugi su mišljenja da je to neko naručio. U svakom slučaju sve će se znati kada progovori Jelena Karleuša, a njena reakcija se čeka na društvenim mrežama. Možda, optuže Ognjena Vranješa!

Do incidenta je došlo na Kalemegdanu, u nedjelju oko 10 sati. Duška i Andreju su napali noževima i kamenjem dok su njih dvoje đogirali.

Prema izjavi svjedoka iz Tošićevog bliskog okruženja, trojica napadača su fizički napala nogometni dvojac. O svemu se oglasio i sam Tošić s malo drugačijim detaljima.

“Da bih spriječio nagađanja, tačno je da smo moje kolege nogometaši (od kojih trojica stranaca) i ja jutros napadnuti na jutarnjem treningu, na Kalemegdanu. Napala nas je veća grupa huligana koja je bila naoružana elektro-šokerima i noževima. Srećom, sve se završilo bez posljedica. Policija je blagovremeno reagirala i uhapsila napadače koji su nažalost uspjeli da ozbiljnije ozlijede jednu ženu koja je slučajno prolazila”, napisao je Tošić.

Poznati

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Published

on

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Mnogi su savjetovali Šejli Zonić da se ne prijavljuje u takmičenje “Zvezde Granda”, kao i da se ne pojavljuje u Grand produkciji.

Danas, kao četvrtifinalista 17. sezone i prvi favorit za pobjedu, ima dovoljno dokaza da im pošalje pozdrav.

– Neće prepoznati tvoje vokalne sposobnosti i tvoj kvalitet, ponižavaće te komentarima. Tamo se neće prepoznati da si akademski obrazovan muzičar, niti da si nastupala po cijelom svijetu, tebi ne treba Grand… I šta sve ne – prisjetila se Šejla nekih komentara.

A šta se zapravo desilo?

– Da nisam otišla na Grand i dalje bi za mene znao samo mali broj ljudi. To dokazuje činjenica da sam, nakon odlaska iz Divanhane, za četiri mjeseca, uključujući i čitavo ljeto, imala NULA upita za nastupe. Samo vas molim da me više ne pitate zašto sam se prijavila za Grand jer sada imam upita za nastupe toliko da fizički ne mogu stići najmanje 50 odsto i napokon imam priliku da gradim karijeru – zapušila je Šejla usta kritičarima i objavila snimak na kom vidimo da Snežana Đurišić komentariše kako je Šejla za nju već pobjednica.

– Hvala svima na podršci i šaljem samo ljubav! VOLIM VAS – napisala je Šejla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending