Pratite nas

Info

Carinici se umalo nisu šlogirali: U JASTUCIMA PRONAŠLI BRDO EURA!

Published

on

Novac je otkriven u automobilu Land Rover njemačkih registarskih tablica, kojim je iz Berlina prema Izmiru putovao bračni par turskih državljana.

Na graničnom prelazu Horgoš otkriveno je više od 400.000 neprijavljenih eura skrivenih u dva jastuka, objavila je Uprava carine Srbije.

Euri su pronađeni kada je carinik zatražio jastuke da ih pregleda nakon što ih je žena (31) uzela da bi navodno sjela na njih, dok je vozilo bilo na carinskom pregledu. Kod muškarca (33) u torbici za dokumente pronađeno je još 15.000 eura, dok je žena u torbici imala 3.620 eura, što je ukupno 418.620 neprijavljenih eura, navodi se u saopćenju srbijanskih carinika.

Putnicima je vraćeno po 10.000 eura, a ostatak otkrivene neprijavljene svote s putnicima i automobilom preuzeo je Odjel za borbu protiv korupcije MUP-a iz Subotice.

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending