Pratite nas

Kućni ljubimci

BAŠ SI KOZA: Reče konj i pređe na drugo mjesto da pase!

Published

on

Oni su stari drugari, žive na istoj farmi, navikli jedno na drugo. Izgleda da je to presudilo pa konj nije poludio i pokazao ovoj kozi “gdje joj je mjesto”.

Definitivno, ovaj video pokazuje da i među životinjama ima komedijaša i drugarstva. Konj, zaista ima “konjske živce”, prema ovoj vrlo iritantnoj kozi.

Ona je poželjela da se igra sa konjem, a njemu uopšte nije do igranja i šegačenja. Kao da joj je rekao “Baš si koza”, te se pomjerio nekoliko metara dalje da pase.

Kućni ljubimci

Vlasnik je odglumio da je mrtav: Pogledajte kako su reagovale mačke, a kako pas (Video)

Published

on

Oni koji dom dijele sa psima i mačkama najjasnije mogu vidjeti razliku među njima. Dok mačke bije glas da im nije stalo do ljudi, psi su poznati kao odani stvorovi. Jasno, nije istina uvijek takva: mnoge mačke mare za svoje ljude, samo to ne pokazuju na isti način kao i psi, dok ima pasa koji se neće pretjerano uznemiriti kad im se vlasnik uplaši.

Jedan je muškarac odlučio na zabavan način još jednom pokazati razliku između ovih životinja. U ruci je nosio zdjelu s hranom kad se naglo srušio i umirio.

Mačke su odmah došle do njega i počele jesti hranu, a nisu se libile malo mu gurnuti prste kako bi se dočepale keksića koji se sakrio ispod njih. Nijedna mačka nije posvetila pažnju činjenici da se njihov čovjek nalazi u neobičnom položaju niti je odlučila istražiti što se događa.

Pas je, s druge strane, posve ignorisao keksiće koji su se prosuli po podu. Njega je zanimalo šta se događa s voljenim mu vlasnikom i je li dobro.

Jasno, obje vrste životinja imaju vrhunski sluh i jasno čuju da on diše, ačo pas je svejedno odlučio da provjeri da li je sve u redu. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending