Pratite nas

Poznati

Bane Mojićević za ‘Naj portal’: ZALJUBLJEN SAM I UŽIVAM

Published

on

Poznati pjevač i finalista prve generacije najpoznatijeg regionalnog muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, Branislav Bane Mojićević je pružio podršku svojoj kolegici Tanji Savić na promociji njenog novog albuma u jednom beogradskom hotelu.

Puno mi je srce

Uprkos tome što je isto veče imao zakazan nastup, Bane je za predstavnike medija priznao da nije mogao da se ne pojavi na Tanjinoj promociji, jer se neizmjerno raduje njenom uspjehu, kao da je njegov:

– Tanja je moja mnogo draga prijateljica, i puno mi je srce zbog nje.

Priznao je i da je odlučio da ne zaostaje za svojim dragim kolegicama i kolegama, koji su u posljednje vrijeme objavili nove albume:

– Potrudiću se da ih pratim. Prikupljam pjesme, pa ću krenuti uskoro da snimam. Ako sve bude kako treba, planiram da objavim album sljedeće godine.

Dodao je da mu je drago što su se albumi vratili u modu. Pored toga, osvrnuo se i na značajan jubilej, 20 godina prve postave „Zvezda Granda“, čiji dio su bili i Tanja i on:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

– Volio bih da ga obilježimo lijepim nastupom ili koncertom, ili makar lijepim druženjem, da se okupimo i da pozovemo kolege i prijatelje.

Osmijeh sve govori

Za Naj portal, izjavio je i da je zaljubljen i da uživa sa svojom ljepšom polovinom:

– Mislim da moj osmijeh govori više od riječi – šaljivo je priznao pjevač.

– Ne miješamo se jedno drugome u posao, jer ona nije iz svijeta muzike. Pojavljujemo se zajedno kada se ukaže neka lijepa prilika za druženje. A za koncerte i nastupe samo kada možemo da se organizujemo.

Tekst i foto: Slavica Danilović (Naj portal)

 

Poznati

Ivana Jordan umalo pala na bini, gest mladića je oborio sa nogu

Published

on

FOTO: DARKO VELJOVIĆ

Ivana Jordan je nedavno u skolopu svoje turneje nastupala na Ljetnjoj pozornici u Niškoj tvrđavi. A gest jednog gledaoca iz publike ju je ostavio bez teksta.

Dok je izvodila pjesmu „Svetlo koje tražim“ jedan mladić je priša i poklonio joj privjesak na kom je bilo srce. Ivana se jako obradovala i zahvalila fanu uz komentar da džentlemeni i romantičari i dalje postoje.

– Moja muzika je ljubavna, širi ljubav, izaziva najlepše moguće emocije. I iako je tako, uvijek se iznenadim i raznježim kada dobijem tako neki lijep znak pažnje od publike koja voli moje pjesme – rekla je Ivana Jordan, koja je u nastavku koncerta mogla iz romantičnog raspoloženja da pređe u vrlo bolno.

Kada je prešla na blok bržih pjesama, ponesena atmosferom iz publike, Ivana je počela da igra na bini i umalo se prosula koliko je dugačka, ali je ipak pukom srećom ostala na nogama.

– To tako bude kad se maksimalno dajete publici. Prelijepo su reagovali, pjevali sa mnom u glas, igrali. Ponesena tom atmosferom ja krenula da izvodim koreografije neke koje mi visoke štikle i haljina nisu baš dozvoljavali, ali se na kraju sve dobro završilo.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending